Любо Дилов дърпа СЕМ за опашката

"Секс, Лъжи и TV" е на ръба на скандала, похвали се прочутият автор и посрещна гостите с порнобелезници

Любо Дилов дърпа СЕМ за опашката | StandartNews.com

София. Белезници за еротични лудории посрещнаха преди вечер зрителите на първия епизод от "Секс, Лъжи и TV: 8 дни в седмицата". Към тях за десерт имаше и розова целувка - отправка, според Любо Дилов, към репликата на Бойко Борисов "Като лайно в целофан". "На ръба на скандала сме - дори езикът ни не е литературен, а всекидневен. Сериалът е за мръсната приказка, в която всички участваме. Но пък само в телевизията и в порното може да се очаква щастлив край", коментира главният провокатор на проекта за ТV7 и негов сценарист. Наконтен в тузарски сив костюм и задължително адекватна папийонка, водещият на "Пуснете водата" сипеше чар и остроумия между камерите и фотоапаратите. "Телевизията е чудовище, което се храни с човешки съдби и истории и винаги остава гладно. Дори не се оригва", не се поколеба той. И припомни интригата - две телевизии влизат в коварна битка за рейтинги, истории, репортери. И тъй като във войната и любовта всичко е разрешено, настава поголовна сеч и сарказъм. Измислени герои попадат в реални ситуации, в които участниците не разбират, че се снима филм. И обратното - реални персонажи са потопени в специално създадени за тях реалности, където са принудени да играят себе си.

"Автоиронията е огромна. Само Бареков може да я понесе. Не мисля, че някой друг тв шеф в момента би преглътнал подобни реплики, ситуации - при това без цензура. Разбира се, заглавието е реплика на прочутия филм "Секс, лъжи и видео", но при нас добавката е "Осем дни в седмицата", сподели още Дилов. Около него щъкаха красавиците от новата поредица, продуцирана от "Дрийм тийм" - от звездата Аня Пенчева до дебютантката Марина Кискинова. Край Любо блестеше и гаджето му Мария Маркова, по-известна като Марчела. Тя е сред хората, които играят себе си. В компанията й са още Валя Войкова, Уляна Чан, няколко "Мис Българии" и невероятният Христо Стоичков. Случката с него е много смешна - Ицо заварва в нощен бар едно от момчетата си, което би трябвало да бъде на лагер в Етрополе. Секунди преди Камата да го спипа и замаризи, на помощ на загазилия юнак се притичва Мика Стоичкова. И бащата, и дъщерята са спонтанни и искрени пред камерите.

Друг готин мъж на фокус беше Юри Ангелов, който е биг босът в един от двата лагера - застаряващ плейбой, подгонен от промискуитет и освирепели за услуги политици. Биляна Петринска е сред любовниците му, а неговата наследничка е Евелин Костова - изгубената и погубена Маги от "онзи" сериал, която тук е същинска двойница на Луиза Григорова. Таткото я хваща да се превъплъти в първата дама в клипа с Павел Чернев, който преди няколко дни възбуди клюкарските сайтове. Покрай това от екрана се сипят пиперливи слова за върховни институции едно към едно. Ще има и лесбийска връзка - между героините на Искра Донова и Саня Борисова. Голямата изненада е Надя Иванова, новата стара изгора на Андрей Арнаудов. Ученичката на Ламбо била толкова добра по време на снимките, че специално обогатили образа й.

Публиката от журналисти, телевизионери и кинаджии изгледа режисьорската версия на Зорница София, която със сигурност ще се окаже малко по-различна от тази за драгите зрители. "Защото задкадровата информация не е за нервите на всеки", застрахова се Дилов. Първият епизод ще се завърти на 30 септември. "Конкуренцията е голяма, но ще я пометем", обеща Любо. Той и екипът са приготвили 24 епизода. Дилов обаче засега се въздържа да се изяви като режисьор.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай