Лора Крумова се втали

Лора Крумова се втали  | StandartNews.com

София. Лора Крумова усилено се подготвя за връщане на екрана. Младата майка свали значително количество килограми и възстанови мерките си отпреди бременността.

"Дълго време се борих с теглото си. Един ден бях на диета, а на другия отново се втурвах към хладилника. Сега обаче знам, че не гладът, а изборът на храни е основен за всяко отслабване", споделя Лора, която е и разхубавена след раждането на сина си, както личи от снимките в социалните мрежи. "Майчинството ти се отразява добре", са само част от коментарите под фотоса. Факт е, че Крумова вече има много по-топло и ведро излъчване. Телевизионерката все по-често посещавала салоните за красота в квартала си, както и близката фитнес зала, разкриват съседи на блондинката. Крумова смятала и в бъдеще да се храни здравословно, да тренира и да полага грижи за кожата и лицето си.

Бившата водеща и автор на "Тази събота" и "Тази неделя" ще продуцира и води заедно с Галя Щърбева съботно токшоу. Освен че са колежки, те са и близки приятелки и отдавна работят заедно. Затова се говори, че младите майки ще се появят не на екрана на Би Ти Ви, а по Нова. Предаването им ще се различава от останалите токшоута през уикенда. В него гостите за два часа ще обсъждат теми от седмицата, които са по-скоро непривични за тях. Например артист ще анализира парламентарно изказване или политик ще коментира театрална постановка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай