Лора и Галя водят "На шестия ден"

Лора и Галя водят "На шестия ден" | StandartNews.com

Публицистичното предаване на приятелките ще върви по Нова всяка събота

"На шестия ден" ще се казва публицистичното предаване, на което Лора Крумова и Галя Щърбева ще бъдат автори и водещи. Както "Стандарт" писа преди дни, то ще върви по Нова и ще тръгне скоро. В него зрителите сами ще могат да участват в създаването на някои от рубриките му.

"Близо до хората" е мотото, което двете приятелки са избрали за предаването си, което е вътрешна продукция под шапката на Новините на телевизията. То ще се излъчва всяка събота в рамките на 3 часа, а целите, които са си поставили амбициозните дами, са да спечелят интереса на зрителя чрез провокации. "Двете с Галя работим по съвместни проекти от дълго време, но за първи път ще бъдем заедно в ефир. Избрахме Нова телевизия, защото вярваме, че това е точният партньор. Имахме разговори с различни медии, но се убедихме, че нашето място е в Нова", каза вече бившият кадър на Би Ти Ви цитирана от БЛИЦ.

Галя Щърбева, която е едно от емблематичните лица на Нова, допълни: "Смятам, че тази телевизия се развива много добре през последните 2 години и заслужено в момента е лидер на медийния пазар. За всички тези години се убедих, че Нова е медията, която с готовност подкрепя различните проекти и не се страхува да експериментира. Радвам се, че се връщам и отново ще работя с един силен и доказан екип", каза Галя.

Емануела роди втория си син днес. Димитър Джуниър е плод от любовта

на фолк певицата и най-големия син на бизнесмена Динко Динев - Димитър. Джуниър дойде на бял свят в болница "Св. Лазар" с перфектните мерки 3 кг и 49 сантиметра височина. Слуховете за раздялата на певицата с Митко Динев се оказаха напълно безплодни. Двамата са много радостни и ще отгледат детето си заедно, твърдят техни близки.

Наталия Кобилкина, без да иска, в ефир разкри,

че Петя Дикова има гадже извън България. Сексоложката гостуваше в студиото на водещата, за да даде поредните си съвети как жените да въздействат върху мъжете си. И докато обясняваше, че част от нейния бизнес е съсредоточен в Лондон, изневиделица изтърси: "Да, често се срещаме с теб там. Ти имаш любов в Лондон, а аз ходя там по работа".

След тази реплика известната с дискретността си Петя се изчерви и й трябваше минута, за да смени посоката на разговора.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай