Лили Иванова подлуди Добрич. Бой за билети

Билетите ще се продават на касата на Летен Театър

Лили Иванова подлуди Добрич. Бой за билети | StandartNews.com

Вече са разпродадени билетите за концерта на Лили Иванова в Добрич, съобщиха организаторите във фейсбук страницата на певицата. Те допълват, че са предвидили допълнителни билети за правостоящи. Те ще се предлагат непосредствено преди концерта на касата на Летен театър – Добрич.

Концертът на Лили Иванова е тази вечер в Летния театър на Добрич и е част от националното ѝ турне. В него са включени общо петнадесет концерта в тринадесет града в страната.

Националното турне на Лили Иванова започна на 10 май в Благоевград. То включва 15 концерта в 13 града в страната. Следващите предвидени концерти са във Враца – 18 септември, Хасково – 20 септември, Русе – 20 ноември.  На 15 и 16 декември певицата ще има два последователни концерта в зала 1 на НДК. 

На сцената с Лили Иванова ще излязат и музикантите от Li Orchestra – Ангел Дюлгеров – китари, цигулка и аранжимент, Огнян Енев – пиано, тромпет и саксофон, Иван Йорданов-Чери – китари, Христо Михалков – бас китара, Орлин Цветанов – цигулка, Росен Ватев – ударни, перкусии и вокалното трио LaTiDa – беквокали. В екипа са също Ангел Попов-Ачо – мониторен тонрежисьор, Антоан Хадад – звук и осветление, и Николай Недеков – организация и връзки с обществеността.

Преди Добрич примата на българската естрада изпълни и Летния театър на Стара Загора, пише БТА.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай