Ламбо учил Ани Хоанг във "Фамилията"

Стефан Данаилов въвел гаджето на Люси Иларионов в тънкостите на актьорлъка

Ламбо учил Ани Хоанг във "Фамилията" | StandartNews.com

Фото Инстаграм

Певицата Ани Хоанг се оказа ученичка на Стефан Данаилов. 29-годишната изпълнителка участва в сериала на Би Ти Ви "Фамилията", където получава първи уроци по актьорско майсторство от легендарния Ламбо.

„Във „Фамилията“ играех няма икономка. Героинята ми знаеше тайните на къщата, но нямаше възможност да ги издаде. Притеснявах се, защото за разлика от повечето актьори като Асен Блатечки, Яна Маринова, Иво Аръков и останалите, аз нямах уменията. С времето се отпуснах, успях да вляза в образ. Първите си съвети получих от г-н Стефан Данаилов. За мен беше чест, гледала съм всичките филми, в които участва. Майка ми го обожава. Репетирах вкъщи, беше интересно, нова среда, нови хора... Пикът на моята героиня бе, когато трябваше да отровя героя на г-н Данаилов. В по-късен етап от сюжета се оказа, че имам дете, което бива отвлечено. В този момент преживявам шок, косата ми побелява за миг. Люси ми помагаше у дома, а г-н Данаилов - на снимачната площадка. Отношението му винаги е било приятно, предразполагаше ме. Беше не само голям актьор, а и голям човек - земен, разговаряше с всички, без значение дали си му колега или непознат“, с усмивка си спомня и споделя певицата пред „Телеграф“.

Ани е участвала и в холивудския хит с Райън Рейнолдс и Самюъл Джаксън „Бодигард на убиеца“. „Там играя гейшата, която носи самурайския меч. Беше удоволствие да бъда на снимачната площадка, с тези личности. Вече имам самочувствие - ако получа покана за друга лента, ще приема. Обичам да се снимам. Ще ми е любопитно да вляза в образ, напълно различен от самата мен. Да съм лошият герой“, допълва още Хоанг.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай