Култова певица идва отново в България

Ще пее в Пловдив

Култова певица идва отново в България | StandartNews.com

Лара Фабиан ще пее за първи път в Пловдив на 27 април догодина. Концертът ще се проведе в зала Колодрум, съобщиха от отдел "Култура" на община Пловдив.

Лара Фабиан изпълнява микс от поп музика, мелъди рок, етно и соул музика и работи с композитори, пишещи песните на Барбра Стрейзънд, Марая Кери, Мадона и Шер.  Певицата има дуети с Майкъл Болтън и Джони Холидей. Едни от най-популярните й хитове са Je t'aime, Je suis malade, Immortelle, J'y crois encore, La différence и Adagio.

Концертът в Пловдив ще се проведе само със седящи места с билет. Деца до 3- годишна възраст се допускат без билет, но без право на седящо място. Всички непълнолетни лица могат да присъстват единствено с придружител.    

Събитието се осъществява с подкрепата на община Пловдив и е част от Културния календар на града за 2024 година.

С милиони продадени албуми по света, Лара Фабиан  е най-успешната белгийска певица на всички времена, припомнят от отдел "Култура". Тя е носителка на редица отличия, сред които два пъти Световна музикална награда за „Най-продаван бенелюкски изпълнител", награда Felix за „Най-добър женски изпълнител", френската награда Victoires de la musique и други. 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Luba
преди 4 месеца

Не е вярно,беше преди години в София!

Откажи