Култова актриса шокира: Мислих за самоубийство

Една от най-големите звезди не смята Холивуд за здравословно място

Култова актриса шокира: Мислих за самоубийство | StandartNews.com

Кино звездата Анджелина Джоли сподели, че вероятно нямаше да стане актриса, ако сега трябваше да гради кариерата си, предаде Hollywood reporter. В интервю за The Wall Street Journal, публикувано във вторник, звездата от "Maleficent" каза, че обмисля да играе на сцената, но не и в Холивуд. „Днес не бих станала актриса“, обясни Джоли. Тя разказа, че когато е започнала кариерата си във филмовата индустрия не е очаквала такава огромна популярност.

Джоли е израснала около Холивуд, тъй като и двамата й родители, Джон Войт и Маршелин Бертран, са актьори. Тя се появава в различни проекти от ранна възраст, освен това е и модел, а и изучава актьорско майсторство. Джоли, обаче, признава, че никога не е била много впечатлена от Холивуд и не е го е смятала за значим и за важен.

„Холивуд не е здравословно място", категорично заяви звездата.

След като получава ролята си в "Луди години" (1999), който ѝ донесе „Оскар" за най-добра поддържаща актриса, Джоли признава, че последвалата слава е довела до депресия и понякога мисли за самоубийство. „Исках да избягам“, спомня си тя. 

През цялата си кариера актрисата се сблъсква с огромно обществено внимание, особено около развода ѝ с Брад Пит.

„Тялото ми реагира много силно на стреса“, разказва Джоли. „Кръвната ми захар се покачва и понижава. Внезапно получих парализа за шест месеца преди развода", продължава тя. Джоли признава, че няма социален живот, живеейки в Лос Анджелис, тъй като всеки път, когато напусне дома си се сблъсква с папараци и нежелано внимание. Това е и една от причините, поради които тя в крайна сметка иска да си тръгне.„Това е част от случилото се след развода ми. Загубих способността да живея свободно“, каза тя, отбелязвайки че се надява да прекарва повече време в дома си в Камбоджа. „Ще се преместя, когато мога", казва Джоли, пише Нова.

По-рано тази година актрисата каза пред Vogue, че умишлено е започнала да поема по-малко роли във филми през последните години и се ангажира само с работа, която не изисква снимки дълго време.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай