Кукери ще танцуват за Непобедимите

Ще изпитам Слай колко е смел на рафтинг, закани се кметът на Симитли Апостол Апостолов

Кукери ще танцуват за Непобедимите | StandartNews.com

Кукерски танци са сред атракциите в програмата, която кметът на Симитли Апостол Апостолов готви за Непобедимите. Дубльори на Силвестър Сталоун и компания окупираха тези дни водите на река Струма, където снимаха част от тематичните сцени. Както Слай се закани при кацането си в София, в третата част на екшъна ще има бойни каскади по въздух, вода и суша. Непобедимите вече вдигнаха на главата си летището във Варна.

"Надявам се Силвестър Сталоун, Антонио Бандерас, Тери Крюз, Уесли Снайпс да ни гостуват. Никак случайно не са избрали Кресненското дефиле, което е неповторимо, а трасето за рафтинг е идеално. Всичко това е страхотна реклама за нашата община. Ще ги посрещнем подобаващо", закани се кметът Апостолов. Управникът ще покаже на холивудските звезди що е то кукерски игри. Маскираните мъже ще танцуват за здраве пред гостите. Слай и компания ще разгледат и Тросковския манастир, през който е минал пътят на Иван Рилски, както и прочутите Коматински скали, които се извисяват на над 100 метра височина.

Менюто естествено ще е местно - гозби от кестени от село Брежани, домашни сирена, кашкавали. Сред приготвените подаръци за холивудските герои са кукери сувенири, домашна ракия, плетени тарлъци и книгата "Симитлия - древната земя на кукерите".

За десерт обаче кметът е приготвил истинско приключение. Апостолов има сертификат за гид по рафтинг, затова кани актьорите за екстремно спускане във водите на Струма. "Роки ще седи до мен, за да видя колко е смел. Надолу по бързеите ще се разбере страх ли ги е от екстремното преживяване", смее се кметът на Симитли. "Издържат ли теста на спускането по река Струма, ще поставим ликовете им върху Коматинските скали. Някога мислех да сложим образите на българските президенти, но в последните години политик стана мръсна дума у нас. Затова ще наредим лицата на атрактивни личности, които са гостували в общината и са допринесли за нейната реклама у нас и по света", допълва градоначалникът.

 

Уесли Снайпс, Ранди Кутюр и Силвестър Сталоун вече бяха посрещнати подобаващо от кмета на Варна Иван Портних

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай