Кой отвлече бебето на Ива в "Братя"

Денис още не може да се съвземе след трагичната смърт на Радо Андреев

Кой отвлече бебето на Ива в "Братя" | StandartNews.com

Ива е в пълен шок, когато вижда празната бебешка количка пред себе си – някой е отвлякъл детето й, докато тя е отключвала вратата на входа. Обезумялата от страх майка тича наоколо, с надеждата поне да открие минувачи, които може да са станали неволни свидетели на ужасяващия инцидент. Къде е бебето, кой стои зад всичко това и каква е целта му?

Денис още не може да се съвземе след трагичната смърт на Радо Андреев. Не го напуска нито за миг чувството за вина, че е убил един от най-близките си хора, в опит да спаси Елена. Генерал Давидов, обаче, бърза да му постави следващата задача и след успешния арест на сръбския наркобос Милич, възлага на Топал още по-трудна мисия, свързана с човек, който той добре познава. Каква е новата цел и защо ще постави Денис в още по-опасно положение?

Инспектор Давидова изживява поредното си професионално разочарование, когато разбира новините около случая на Гергана Петрова, с чието убийство тя се занимава над шест месеца. Елена е ядосана за развитието на разследването и се чувства с вързани ръце. Има ли правилен ход, какво смята да предприеме и дали усилията й ще дадат нужния резултат?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай