Командоси и принцеси по Bulgaria ON AIR

Премиерните американски сериали „Морски тюлени: Шести отряд“ и „Американска принцеса“ тръгват в ефира през юни

Командоси и принцеси по Bulgaria ON AIR | StandartNews.com

Тайните на най-елитните американски военни части – морски тюлени, и вълнуващият живот между реалността и илюзията ще бъдат разкрити в новите премиерни сериала в ефира на Bulgaria ON AIR. Двете хитови американски продукции ще завладеят ефира на политематичната телевизия през юни.

От 4 юни, всяка делнична вечер, от 22:15 часа зрителите ще могат да проследят напрегнати операции на най-елитните американски част в сериал „Морски тюлени: Шести отряд“. Опитните бойци са изпратени в Афганистан с цел да ликвидират лидера на талибаните и да спасят похитения бивш ръководител на Шести отряд – Рип. Мисията им се усложнява от разкритието, че към терористите се е присъединил американски гражданин, посветил се на джихада. Сериалът е вдъхновен от реални мисии на морските тюлени и разкрива как работата се отразява на личния живот на военните.

От суровата действителност зрителите ще се пренесат в света на илюзиите и приказките с премиерния за българския ефир сериал „Американска принцеса“. От 14 юни, всеки уикенд, от 20:30 часа драматично-комедийната продукция разкрива историята на момиче, попаднало в свят, в който магията и реалността се преплитат неусетно. Аманда е разглезена американка, чийто свят се преобръща на 180 градуса, след като хваща годеника си в изневяра в деня на сватбата им. Бягайки от бъдещия си съпруг, Аманда попада в ренесансов фестивал, в който през деня съжителстват кралица Елизабет и Шекспир, а вечер не по-малко чудати личности. Аманда решава да изостави модерния си живот и да заживее в ритъма на ренесансовия фестивал. Това решение носи редица комични и драматични последици не само за Аманда, но и за обкръжението й.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай