Коледен концерт на "X фактор"

Коледен концерт на "X фактор" | StandartNews.com

В седмицата, когато ще честваме Рождество Христово, по Нова ще гледаме филми и специални празнични издания. На 24-и и 25 декември играта в "Сделка или не" ще бъде посветена на "Българската Коледа". Известни личности ще се изправят пред водещия Румен Луканов, за да подкрепят децата на България. На тази кауза ще бъде посветен епизодът и на 31 декември.

Киномаратонът стартира с "Принцесата и жабокът" на Бъдни вечер от 16 часа, а от 20 часа ще бъде излъчен и коледният концерт на финалистите в "X фактор". Премиерни заглавия ще бележат и 25-и декември - в 16 анимацията "В небето" ще ни срещне със 78-годишния продавач на балони Карл Фредриксен, а в 20 Сандра Бълок и Райън Рейнолдс ще сключат фиктивен брак в премиерата "Предложението". През деня на Коледа за празничното настроение ще се погрижат "Артур и войната на двата свята" (12.30 ч) и филмът "Снежен ден" (14.15).

Денят на Дисни - така ще изглежда 26 декември в ефира на Нова, когато зрителите ще се потопят в свят на забавление и коледни вълшебства. Дисни маратонът ще започне още от 12.30 ч с премиерата "Джордж от джунглата 2", след което ще продължи с Глен Клоуз в ролята на Круела де Вил и филма "102 далматинци" (14.15 ч). В следобедните часове, от 16, зрителите ще видят премиерата "Рапунцел и разбойникът", а в 20 в ефира ще нахлуе любимата банда от "Играта на играчките 3".

Джордж Клуни, Дженифър Анистън, Леонардо ди Каприо, Кейт Уинслет и Сандра Бълок са част от актьорския състав, който ще забавлява зрителите през празничния уикенд преди Нова година. "Докато ти спеше", "Високо в небето", "Марли и аз" и "Пътят на промените" е селекцията от хитови заглавия в праймтайма на Нова на 27 и 28 декември. На Стефановден филмовата програма ще предложи "Вълшебства по Коледа" и "Ваканцията" с Джъд Лоу и Камерън Диас.

Коледна атмосфера ще цари и в студиото на "На кафе", а през всички празнични дни сутрешният блок "Здравей, България" ще продължава да следи най-актуалните новини и теми. В дните на 24, 25 и 26 декември водещите Ани Цолова и Виктор Николаев ще дават старт на деня от 7 часа, а съботно-неделният блок "Събуди се" с Мирослава Иванова, "На светло с Люба Кулезич" и "Дикoff" ще почиват.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай