Киркоров аплодира Албена Денкова

Максим Стависки дебютира в киното

Киркоров аплодира Албена Денкова | StandartNews.com

Москва. Шампионката ни по фигурно пързаляне за двойки Албена Денкова е една от основните претендентки за победата в руското телевизионно шоу "Ледников период". Заедно с Максим участват в хитовото състезание, което много прилича на "Денсинг старс". Само че двойките се изявяват върху лед, а Албена и Максим се пързалят с партньори непрофесионалисти. В сегашното издание на програмата Филип Киркоров е сред журито. В едно от предаванията роденият във Варна певец прекъсна шоуто по средата и заговори на български. "Албена, аз съм възхитен от вашето творчество. Гордея се, че имам такава сънародничка. Просто ще се изправя и ще аплодирам", каза руският крал на попа. "Реакцията му беше много вълнуваща и стимулираща. В Русия той е звезда от космическа величина", призна Денкова.

Албена танцува с нашумелия руски актьор Пьотр Кислов. Двамата печелят най-високите оценки. "Това е най-добрият партньор, който ми се е падал досега. Много съм доволна от представянето ни", сподели фигуристката. Тъй като двамата играха страхотно, някои издания веднага решиха да предположат, че помежду им има флирт. "Медиите пудрят нещата и ги правят по-интересни за зрителите особено ако има такава емоция", коментира Денкова пред Георги Тошев за bTV. А и Максим не ревнува. "Имаме си доверие и си помагаме, въпреки че в момента сме конкуренти на леда", каза още Денкова. Стависки е участвал в пет издания на шоуто досега, а в четири печели приза на зрителите, и както твърди Албена, винаги му върви в избора на партньорки. "Коя от коя по-добри", казва тя.

Максим е много щастлив от участието на любимата си. Той дори настоявал да си партнира именно с Пьотр. "Смяташе, че имам потенциал, който не съм разгърнала в това шоу. Не бих казала, че съм любимка на журито. Първо съм чужденка и си мисля, че няма как да ме предпочетат, като има толкова много руски звезди. Но тази година обърнаха повече внимание на стила ми на пързаляне", разсъждава трезво световната шампионка.

Малкият им син скоро ще стане на 2 годинки. "Майчинството отключи в мен съвсем различни качества и виждания за нещата наоколо. Вече изразявам себе си по-различен начин, дори и на леда", споделя Албена.
Максим и Албена са поканени и в шоуто за откриване на зимните олимпийски игри в Сочи. Двойката се оттегли от големия спорт преди няколко години. "На леда се чувствах най-добре, било заради адреналин, публиката или желанието да побеждаваш. В шоуто обаче ни се дава голяма свобода, няма ограничения откъм правила за музиката, за образите", прави сравнението Албена.

Около Максим има и друга новина - ще дебютира в киното, за което отдавна мечтаел. Той има малка роля в "Шампионът", но е и консултант на цялата лента. Албена обаче не знае дали би се навила да се изявява пред камера: "Може би подхождам прекалено сериозно към всичко. Но трябва да съм убедена, че ще се справя, за да се чувствам комфортно".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай