Карамазов седна на ЖП линия

Карамазов седна на ЖП линия  | StandartNews.com

Владо Карамазов седна на ЖП линия и закачи здравец на ухото си като ерген от далечните патриархални времена. Това обаче не бе самоубийствен акт - колкото и Владо да обича екстремните преживявания - а видео, с което актьорът кани фенове на есенно турне.

"Тръгваме отново на път. Не с влак, а с бус. Минаваме през 30 града и ни чакат много готини неща. Нямаме търпение да се видим с вас", заяви Владо. Той и аверите му и Захари Бахаров и Юлиян Вергов минават през Пловдив, Сандански, Петрич, Гоце Делчев, Дупница, Варна, Шумен, Русе, Плевен и много други градове. Спектаклите, които ще играят, са трите топ комедии "Арт", "Дакота" и "Спанак с картофи". През пролетта "трите мечки", както самоиронично се наричат те, вече пожънаха голям успех из провинцията. Обикалят с бус, който е каран от Вергов, като през това време Владо и Захари снимат смешни клипчета на кило и ги качват в социалната мрежа.

Преди турнето Владо пък обяви, че продава рекламно място на дъното на мотора си "Кавазаки". А феновете му не разбраха дали все пак се шегува, или наистина търси начин да изкара допълнителни пари.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай