Канят Цвети и Гришо във "ВИП брадър"

Продуцентите се пазарят със звезди от "Непобедимите 3"

Канят Цвети и Гришо във "ВИП брадър" | StandartNews.com

Подготовката за "ВИП брадър" и прелюдията му, озаглавена "Стъклената къща", тече с пълна сила. Преди да видим кои знаменитости ще живеят под един покрив, от Нова ще покажат как обикновени хора прекарват времето зад прозрачните стени в мола. Сред известните имена, вербувани да поживеят пред камерите, са Жорж Ганчев и фолк дивата Андреа. За този сезон са водени преговори и с доста спортисти, и то от най-актуалните за момента. Ивет Лалова е особено ухажвана от продуцентите, които са хвърлили око и на Цвети Пиронкова и Гришо Димитров. Не е невъзможно да ги видим в шоуто, поне за няколко седмици, тъй като отпаднаха от US open. Преди време стана ясно, че от "Олд скуул" искат Камата и Бербо. Текат големи пазарлъци и със звезди от "Непобедимите", които да станат част от формата дори за няколко дни. Къщата на виповете се обзавежда усилено. Тя ще бъде още по-луксозна от предния сезон. Зрителите отново ще видят Алекс Сърчаджиева - като ководеща с Ники Кънчев.

По време на кастинга за "Стъклената къща", продължил десет дни, се получили стотици видеа и снимки на фенове от България и света. Напирали българи, които живеят в САЩ, Испания, Италия, Германия, Австралия. Актьорът от Ню Йорк Глен Райт долетял специално, за да се види с екипа. Стъклената къща е идея на Нова, която обмислят от една година. Подобно съоръжение вече е правено в Бразилия, където е било част и от самото шоу. "За първи път фен ще има възможност да влезе като гост сред известните личности", уточняват от Нова. Избраните шестима чрез онлайн кастинг кандидати за слава ще живеят в "Стъклената къща" от 2 до 13 септември. В края на първата седмица вотът на зрителите, които ще гласуват онлайн, ще определи кой си тръгва и кой остава. Тогава при финалистите всеки ден ще влиза по една известна личност, която ще им помага с дневните мисии и ще се запознава с тях. На 13 септември в петък в предаването "На кафе" звездното жури ще се събере и ще гласува кой от финалистите ще влезе във "ВИП брадър". Той ще бъде само гост в Къщата на звездите и няма да участва в състезанието за голямата награда в шоуто.

В Стъклената къща ще стоят само до 22 часа

Ралица Манчева е в телевизията повече от 10 години - била е автор и водещ на предаването "Кино Нова", няколко години е селектирала и договаряла филмите и сериалите, а от 2009-а е продуцент във "Вътрешни продукции". Сега е изпълнителен продуцент на На кафе" и проекта "Стъклената къща".

- Разкрийте любопитни детайли за къщата.

- Проектът е на Георги Димитров. Къщата е изцяло прозрачна, което означава, че участниците ще виждат случващото се в мола и обратното - в реално време. Ще има монтирани уеб камери, които ще предават всички случващо се на живо в интернет - от 10 сутрин до 10 вечер. За тези 12 часа те ще участват в множество мисии.

За времето на участието си те ще живеят в хотел, където няма да имат достъп до интерент, телевизия или мобилни комуникации.

- Какви шест души искате са съберете под един покрив?

- Най-важното за нас е участниците да бъдат атрактивни, харизматични и забавни хора. Не търсим скандали или интриги, но и няма да ги спестим на зрителите, ако те се случат от само себе си. Намислили сме невероятни, забавни, смели и изненадващи задачи за съквартирантите.

- Кое е журито, което ще определи кой да отиде при випбрадърите?

- Към момента мога да спомена само две имена - Никол Станкулова и Златка Димитрова. И двете имат опит какво е да живееш постоянно наблюдаван от другите след участието си във VIP Brother 2012.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай