Неделя,

Какво ще си делят наследниците на Белмондо

От: Агенция Стандарт -
4557
Какво ще си делят наследниците на Белмондо
A
A
A

Наследниците на френския актьор Жан-Пол Белмондо ще споделят имението и филмовото му студио Cerito. Той основава филмовата компания, която кръщава на баба си, през 1971 г. В продължение на няколко години студиото пуска повече от 20 успешни филма. В много от лентите главните роли се изпълняват от самия него. 

Освен недвижими имоти и филмовото студио, френската кинозвезда притежаваше собствен ресторантьорски бизнес. Белмондо беше съсобственик на италианския ресторант Stresa в Париж и туристическа компания. През целия си живот френският артист преживява много любовни романи, жени се два пъти.  

Трябва да се отбележи, че преди две години Белмондо се завърна при бившата си любовница - модела Мария Карлос Сотомайор, с която се среща от 1980 до 1987 г., но двойката няма деца.  

Филмовата легенда има общо трима наследници от различни бракове. Частно имение, скъпи часовници и коли, права над филми и още. Финансовата империя на Белмондо се оказа гигантска. Няма съмнение, че ще отнеме много месеци, за да се анализира това, което по право се полага на всеки член на семейството. Медиите във Франция стискат палци с надеждата всяко дете и внуче да успеят да приемат това, което баща им и дядо им е решил да им завещае.


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com