Judas Priest отложиха юбилейното турне

Метъл боговете трябваше да забият у нас това лято

Judas Priest отложиха юбилейното турне | StandartNews.com

Турнето на Judas Priest се отлага за 2022-а. Групата, водена от емблематичния си фронтмен Роб Халфорд, трябваше да отбележи своята 50-годишнина със световна обиколка, която заради пандемията се отлага за втори път, уточняват българските организатори, цитирани от БТА. По думите им има потвърдена нова дата за България и тя е 17 юли 2022-а като част от фестивала Midalidare Rock. Заедно с тях на фестивала през 2022-а ще дойдат и The Dead Daisies, които също трябваше да гостуват тази година.

"Въпреки отпадането на Judas Priest и The Dead Daisies от афиша на фестивала през тази година, ние продължаваме да сме оптимисти и да работим по осъществяването на Midalidare Rock през тази година. Водим разговори с всички останали групи и ще имаме нужда от допълнително време за преговори", се казва в обръщение на организаторите.

Очаква се на 17 май 2021-а да има и официално становище за провеждането на Midalidare Rock 2021. Всички еднодневни билети, купени за деня на Judas Priest, ще важат за новата дата през 2022-а, без да е нужно да се презаверяват. Всеки, който иска да върне еднодневния билет за Judas Priest, ще може да го направи от мястото на купуване до 17 май 2021-а.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай