Иво Аръков обича Мика

Иво Аръков обича Мика  | StandartNews.com

Иво Аръков най-накрая събра смелост да разкрие жената до себе си. Актьорът потвърди, че се среща с дъщерята на Христо Стоичков - Мика. "Много я обичам. Най-накрая си намерих мястото. Много ми е хубаво", сподели той с Росен Петров. "Историята на запознанството ни е много шантава. Цяло лято бях ангажиран с отварянето на ресторанта си и намерих само два свободни дни, за да замина за Варна. Запознах се първо с една нейна колежка. Докато те си чатеха, тя ми изпрати поздрави, без дори да се познаваме. Аз пък й върнах", разказва Иво. Оттогава общата им приятелка влиза в ролята на сватовница. "Тя скрои пъклен план как трябва да отида да се видя с Мика в Свети Влас", вдига завесата звездата от "Фамилията". Тези дни актьорът отпразнува 25-ата си годишнина. Най-хубавият подарък, който получил обаче бил комплимент, а именно - "че осмисля пространството". "Това ме кара да не се съмнявам в това, което правя", сподели Иво, а формулата на здравия дух определи така: "Шепа трудности и щипка радост."

В момента Иво печели допълнителни доходи от ресторанта. С неговия бизнес партньор са стари приятели от родното му градче Белослав, Варненско. Тогава бандата им има навика да си докарва бързи печалби, като продава крадени орехи. Но наставникът му Иван Душев го отказва от кражбите с един солиден пердах. Тогава той му обяснява, че не трябва да се стреми към лесните пари и че трудът облагородява. Оттогава Иво се е занимавал с какво ли не - барманство, сервитьорство, композиране. Той дори мислел да се посвети на музиката, след като се провалил на кандидатстудентския изпит в НАТФИЗ, опитвайки се да свири на пиано. Но неговият учител проф. Атанас Атанасов решил да му даде втори шанс и го накарал да си изпее песента акапелно.

Съвсем скоро почитателките на Аръков ще могат да го гледат във втория сезон на "Фамилията", който се завръща в ефира на bTV на 13 октомври в 20 часа. "Фамилията се развива, интригите са разплитат. Моят персонаж Тони няма да е толкова лош. Не робуваме на категории само лош или само добър. Тони не само коли и беси. Той си има своята чувствителност, за която дойде време да се прояви", разкри Аръков. Той призна, че след филма "Кецове" дълго време не е срещал готин екип, с който да се разбира, но с "Фамилията" бил случил.

В новите епизоди героят на Асен Блатечки Стефан Марков ще успее да избяга от собствения си капан, благодарение на намесата на тайнствен покровител. Той ще разкрие обстоятелствата около изчезването на голямата му любов, но тя все още няма да се появи. Борис Арнаудов, изигран от Ламбо, стремглаво ще се запъти към политиката, но и към тормоз на собственото си семейство.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай