Ивайла Бакалова в болница след мисия в "Къртицата 2"

Ивайла Бакалова в болница след мисия в "Къртицата 2" | StandartNews.com

София. Топмоделът Ивайла Бакалова е пострадала тежко в "Къртицата 2: Разтърсване". Тя е била закарана в болница след като получила множество наранявания в областта на краката по време на поредната мисия от предаването по ТВ 7.

Бакалова е с фрактура на краката и й предстои сложна операция, която ще се ръководи от д-р Бисер Бончев, стана ясно от сутрешния блок на телевизията.

Мисията, в която участвала моделката, е била една от най-сложните. Тя подлагала силовите възможности на участниците в "Къртицата 2" на сериозен тест преди грандиозния финал тази седмица. Ивайла била изстреляна с катапулт и трябвало да се приземи на мрежа, но се оплела в нея. Силният удар на въжето е строшил единия крак на Ивайла, а при падането е усукала и глезена на другия.

"Според правилата на формата още преди влизането си в предаването всеки участник подписва договор, че е информиран и е съгласен да участва в мисии от всякакъв екстремен характер. Отделно преди всяка екстремна мисия участниците подписват декларация, в която заявяват, че са наясно с рисковете и доброволно участват в мисията. Всеки един от участниците има допълнителна застраховка и при нужда от лечение разходите се поемат изцяло от продукцията", съобщават от продукцията и уточняват, че ще поемат всички разходи по лечението на Бакалова. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай