Вторник,

Искра Донова разкрива тайни от "Братя" 2

От: Агенция Стандарт -
155
Искра Донова разкрива тайни от "Братя" 2
A
A
A

Тази пролет хитовия криминален сериал "Братя" се завръща с втори сезон. Сред най-ярките персонажи в първия беше Ива Йосифова – бизнес дама, която изглеждаше готова на всичко за пари и успех. Актрисата Искра Донова разказва ще се пребори ли героинята й за семейството си или ще претърпи неуспех.

"Мисля, че стана ясно на всички, че няма да продължа да бъда любовница. Там не се получиха нещата – с Денис Топал приключихме. Надявам се посоката за Ива да е към запазване на семейството – нещо, което тя заяви в края на първи сезон", каза Донова.

"Харесвам Ива. Тя наистина е безскрупулна, но това е една от причините да я харесвам. По-скучно е да се играе нежна, добра и блага жена – предпочитам аз да съм активната. Надявам се Ива да успее да запази семейството си", сподели актрисата пред Гала.

По време на снимки на криминалната драма, въпреки напрежението, което пресъздават актьорите и трудните ситуации, не липсват комични моменти.

"Най-драматичните моменти са най-трудни за снимане, но и там ти става най-смешно. Защото е толкова драматично, че в един момент прескачаш към смеха и край. Аз лично съм се смяла в много нелепи ситуации", спомня си Искра.

Актрисата си припомни някои от последните снимачни дни от първи сезон на "Братя", в които тя е била сецната и движението е предизвиквало силен дискомфорт. Тогава „плавните” й движения по време на снимки са разсмивали всички.

Сред последните проекти на Искра Донова е представлението в Младежкия театър "Николай Бинев" – "Бившата мис от малкия град" по текстове на Мартин Макдона с режисьор Владимир Люцканов. Репетициите за пиесата не са минали без серия комични ситуации и търсене на мрачното у всеки един от героите.

В близко време актрисата ще започне работа с режисьора Ники Илиев по нов български филм, а ако ситуацията позволява друга лента с нейно участие ще направи своята премиера на голям екран.


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички