Инспектор Черкезов с важна спецакция в "Братя"

Лора получава изненадваща пратка директно пред вратата на апартамента си

Инспектор Черкезов с важна спецакция в "Братя" | StandartNews.com

Смели действия и опасни разкрития ще станат факт в следващите епизоди на „Братя“ тази седмица по NOVA. След тайния обиск в дома на заподозряната за убийство Мариета Иванова, следователите вече са убедени, че точно тя е търсеният от тях човек. Залавянето й би било решаваща крачка за разплитане на сложния случай с убийството на бизнесмена Мирослав Жотев. Антимафиотите предполагат, че около това престъпление е заровен и ключът за цялата сага с нелегалния внос на токсични отпадъци от Италия и изгарянето им в ТЕЦ-ове у нас. Инспектор Черкезов се подготвя за важна операция и е в очакване на официалното разрешение за арест на Мери Месарката. Ще осъществи ли плана си и какво развитие ще претърпи случаят?

Лора се е заровила в казуса със съмнително завишения брой онкоболни, работещи в ТЕЦ Побит камък или живеещи в района. Тя продължава да събира още доказателства, които биха помогнали на Давидова в разследването на случая. Най-неочаквано, Лора получава изненадваща пратка директно пред вратата на апартамента си. Какво съдържа тя и как ще промени ситуацията?

Давидов изпада в недоумение, когато научава, че червената бюлетина на Карамитев е свалена от страницата на Интерпол, което автоматично означава, че той вече не се издирва. Генералът е ядосан, защото големият му коз за изнудването на Филип губи своето значение. Давидов не може да си обясни кой и защо му е помогнал за прекратяване на издирването. За негово още по-голямо учудване, прокурор Тинчев също не може да отговори веднага на този въпрос. Какво ще предприеме генералът и има ли друг начин да се справи с Карамитев?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай