Хард рок и батут в шоуто на Нешка

Хард рок и батут в шоуто на Нешка | StandartNews.com

София. Големи изненади е подготвила Нешка Робева с новия си спектакъл "Мистерията Еньовден"-сцената ще бъде разделена на 4 нива, които ще се разлеят на цели 450 квадрата. Новият проект на прочутата треньорка ще вплете в себе си народните традиции, български фолклор и хард рок музика. Звезди от "Ахат" няма да пее "Черната овца" в неравноделен такт, но ще остане верен на твърдата музика и ще изпълни специално подготвено за спектакъла парче, в което ще има и фолклорно звучене.

В представлението ще има и моменти от улично изкуство. Една от атракциите ще бъдат състезателите по скокове на батут. Уредите, по които ще се носят във въздуха, ще бъдат вградени в тези четири ниши. Грандиозното шоу, което е на 19 декември в зала "Арена Армеец", ще разчита на уникална музикална апаратура, която ще се монтира за първи път в софийската зала. Зрителите на представлението ще чуват звуковите ефекти от всички страни на залата, а не само откъм сцената и пред нея. В неочакван момент ще се чуе и кавал наживо, но в чии ръце ще бъде, засега е тайна.
За направата на 200 костюма свещенодействат цял отбор дизайнери, а тоалетите ще бъдат в стилистиката на народните носии. Особено оригинални ще бъдат премените на самодивите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай