Графа тръгва на турне през лятото

Певецът ще посети София, Велико Търново, Варна, Пловдив и Бургас

Графа тръгва на турне през лятото | StandartNews.com

Графа обяви, че това лято му предстоят концерти на откритите сцени в пет града – София, Велико Търново, Варна, Пловдив и Бургас.

Годината за Влади Ампов започна с очакването за първия му концерт на стадион „Българска армия“. Ковид-19 обаче промени графика на целия свят, включително и плановете на екипа на изпълнителя. за концерта.

В началото на юни Графа обяви, че адаптира концертната си програма, за да гарантират сигурността на многохилядната публика. Концертът на „Българска армия“ се преформатира в четири поредни събития на стадион „Юнак“. Датите са 14, 15, 16 и 17 юли.

На 22 юли Велико Търново ще посрещне Графа и музикантите му на сцената на Летния театър, следват Варна – Летен театър на 26 юли, концертът в Античен театър, Пловдив е на 30 юли, последно е събитието в Летния театър в Бургас – 3 август.

Поредицата от концерти на открито на Графа е обединена от слогана „Ти грееш“. Това е и името на новия летен сингъл на изпълнителя. Песента и видеото разказват за истински важните неща в живота и карат всеки да се усмихне и раздвижи под свежите звуците.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай