Събота,

ГДБОП с опасна акция срещу Андреев в "Братя"

От: Агенция Стадарт -
168
ГДБОП с опасна акция срещу Андреев в "Братя"
A
A
A

Антимафиотите получават анонимен сигнал, който им помага да стигнат до свръх важна информация относно предстояща следваща сделка на Радо Андреев с Карим Халаф Златния. Въпреки странния начин, по който научават подробностите, инспектор Черкезов е повече от сигурен, че трябва да проверят сигнала и да се подготвят за спешна акция. Какво ще открият на място и ще успеят ли да заловят Андреев в избухналата кръвопролитна престрелка?

Денис, Сандо и Велин се заемат да разплетат схемата с нелегалния трафик на натовско оръжие, което очевидно се случва под носа им в завода. Те започват пряко наблюдение на всички товарни бусове, влизащи и излизащи от сградата на предприятието, за да разкрият как се случва заделянето на оръжие. Ще попаднат ли на верните следи и каква ще е изненадата им при проследяването на превозните средства?

Колкото и да е трудно, Гергана все пак прави опити да се сближи с дъщеря си и да изгради нормални отношения с нея. Малката, обаче, не е свикнала с постоянното й присъствие и се инати по детски, което вбесява Гери и я разклаща до краен предел, защото не знае как да постъпи. Изнервена, младата майка допуска голяма грешка и провокира фатална ситуация, която излага живота на 8-годишното момиченце на огромна опасност. До какво ще доведе ескалацията на напрежението?


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички