Гаджето на Берлускони съди Мишел Бонев за клевета

Гаджето на Берлускони съди Мишел Бонев за клевета | StandartNews.com

Рим. Франческа Паскуале, официалното гадже на бившия италиански премиер Силвио Берлускони, е внесла в четвъртък съдебен иск срещу българската актриса Мишел Бонев за това, че я е опозорила като я е нарекла лесбийка, както и че историята й с романса с Кавалера е „фарс". Това съобщи мексиканската агенция Нотимекс в кореспонденция от Рим.

„Във връзка с твърденията, които са се появили в блога на Мишел Бонев, г-жа Франческа Паскуале ще предприеме всички възможни съдебни подходи, за да бъде призната пълната неоснователност и опозоряващ и клеветнечески характер на тези твърдения", заяви в комюнике адвокатът на половинката на Силвио - Паола Рубини.

Искът бе подаден, след като няколко медии разпространиха публикацията, която е постнала Бонев в блога си.

Българската актриса и кинаджийка, лична приятелка на Берлускони (чието правителство я удостои с приз за опера във Венеция през 2010 г.), твърди в сайта си, че отношенията между бившия 77-годишен премиер и 28-годишната Паскуале са „един фарс".

„Франческа е лесбийка и аз била повече от нейна приятелка. Силвио реши да обяви публично интимната си връзка с Франческа само, за да може да се забавлява с нея и с нейните приятелки, без да бъде порицан от обществото", твърди българката в сайта си.

И добавя, че „сметките му обаче излязоха криви, щото сега си има авторитарно гадже без никакви скрупули. Всъщност той няколко пъти ме моли да я изкарам от Аркоре (имението на Берлускони в Милано) като казваше, че тя е много зла личност и го шантажира".

Твърденията на Бонев излизат ден, след като друга актриса, Барбара Гера, също приятелка на Берлускони, нападна Паскуале в Туитър, твърдейки, че тя е „един боклук", който само търси как да пипне парите на бившия премиер.
Атаките срещу гаджето на Берлускони идват в момент, в който тя обикаля светските списания и величае „голямата любов", която споделяли с Кавалера.

В неотдавнашно интервю за сп. Венити Феър Паскуале обяви, че ще се омъжи за Берлускони.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай