Филип Аврамов бил нудист

Филип Аврамов бил нудист | StandartNews.com

Обсаждах дълго жена ми, докато се навие, споделя Фицата

"На плажа съм нудист и с никого не си го меря". Това заяви типичното си чувство за хумор актьорът Филип Аврамов, който е един от фаворитите в шоуто "Като две капки вода". Той не крие, че голотата на сцената не го притеснява и затова е играл не веднъж както майка го е родила. "Не виждам нищо срамно в това. Аз и без това през лятото предпочитам да съм гол.

Аврамов работил какво ли не, за да се издържа. "Бил съм общ работник още преди студентските години. Бачках по строежите, трябваха ми пари. Продавал съм също платове и книги", признава актьорът пред сп. LOVE stylе.

Фицата разкрива, че срещнал съпругата си, актрисата Милена Спиридонова, в театъра. "Видях я на сцената, беше разкрачена и един колега я "обладаваше". Много се впечатлих от нея. Тя е изключително красива и реших да направя първата крачка. Посрещна ме леко недружелюбно, но аз си знаех, че обсадата ще падне един ден", обяснява още Фицата. Днес двамата се радват на 3-годишната си дъщеричка Рая. Актьорът присъствал на раждането й и дори собственоръчно прерязал пъпната връв.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай