Филип Киркоров идва на турне у нас през юни

Артистът ще представи най-новото си шоу "Я+R" #Цвет Настроения, премиерно в пет български града

Филип Киркоров идва на турне у нас през юни | StandartNews.com

Кралят на руската поп музика Филип Киркоров идва на турне в България през юни. Артистът ще представи най-новото си шоу "Я+R" #Цвет Настроения, премиерно в пет български града. Той ще гостува в София на 8 юни, в Пловдив - на 10 юни, в Бургас - на 12 юни, във Варна - на 14 юни, в Русе - на 17 юни, съобщиха за БТА организаторите на концертната програма.

Мащабната продукция е дело на творческия двигател на "Цирк дю Солей" - Франко Драгоне, известен не само с режисура на спектаклите на цирка, но и с бляскавото шоу на Селин Дион "А New Day". В новата програма певецът е съпроводен от образите на "Муза" и "Ангел" - спътници на всички творчески личности. Новата история на звездата е изпълнена с драматургия и неочаквани сюжетни линии, основани на реални събития от живота на Филип Киркоров. Тирове с тонове техническо оборудване, асансьори, товарен асансьор, трон, лед екрани излъчващи концептуална графика с 3D анимация и стотици дизайнерски костюми, ръчно изработени специално за 3-часовия концерт, пристигат в България за шоуто. Концертът включва както най-обичаните хитове на артиста, така и най-новите песни, "счупили" рекордите на руските радио класации, като "Цвет настроения синий", "Ибица" и др.

"Изключително сме радостни, че българската публика отново ще има възможността да види едно уникално по рода си шоу - най-новият музикален спектакъл на Филип Киркоров, шоуто "Я+R" # Цвет Настроения. Ние милеем за България и винаги идваме тук с радост и особен трепет", каза за БТА Бедрос Киркоров, певец, композитор и баща на Филип Киркоров. "Зрителите да очакват и много музикални изненади, като преработената песен на Алла Пугачова "Уважаемый автор" (1987 г.) и много други иновации както в сценичен, така и музикален план", допълни той.

След премиерата на новата си програма, Филип Киркоров сподели за отношенията си с Алла Пугачова: "За всички тези години научих толкова много от нея, че се разбираме без думи. За мен Алла Пугачова е авторитет и приятел, чието мнение ценя".

Филип Бедрос Киркоров е народен артист на Русия, Беларус, Украйна, Чечения и Ингушетия, академик е на Международната академия на духовното единство на народите по света. Роден е във Варна, но на 7-годишна възраст заминава със семейството си да живее в Москва. Баща му Бедрос Киркоров е български арменец, а майка му Виктория е рускиня. Завършил е държавното музикално училище "Гнесини" в Москва с отличие. Първата му изява е през 1985 г. в "Шире круг". Той е единственият поп изпълнител от Източния блок, който е покорил световни сцени като "Медисън Скуеър", "Фридрихщадс Палас", "Кодак тиатър", "Тадж Махал", "Гранд тиатър", "Юбилей тиатър", "Карнеги Хол" и др. Работил е и заедно с Майкъл Джексън.

Организаторите на концертната програма на Филип Киркоров съобщиха за БТА, че деца до 7-годишна възраст се допускат без билет и право на отделно място. Родителите/ придружителите/ трябва да носят копие на акта за раждане на детето, уточняват организаторите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай