Милошев оперира за финала на "Откраднат живот"

Вече знам какво им е на актьорите, признава продуцентът

Милошев оперира за финала на "Откраднат живот" | StandartNews.com

Пет години, 507 епизода и дни на трепет за зрителите пред малкия екран. Този четвъртък в 20:00 часа предстои големият финал на „Откраднат живот” – медицинската поредица, която спечели любовта на зрителите и чиито герои те заобичаха силно.

Във финалните епизоди продуцентът Евтим Милошев за първи път ще влезе като актьор в сериала в образа на проф. Олег Недялков.

„Така го решихме накрая – последните три епизода влезнах в ”Откраднат живот”, режисирах ги, играх. Случи се лесно, защото зад гърба си има вече стотици еизоди и цялата машина и система, но най-важното е, че почувствах актьорската професия отвътре. Това бе много важен опит - да вляза на снимачната площадка като актьор, за да знам смисъла на всяка една позиция в процеса, който ръководя. Вече знам какво им е на актьорите”, каза продуцентът на сериала Евтим Милошев в ефира на „Здравей, България”.

Героят на Милошев - проф. Недялков, ще асистира по време на последната операция в сериала. Въпреки че научава предварително репликите си, в момента, в който застава пред камерите в лекарското облекло, забравя всяка дума от напрежение. Както винаги, името на персонажа не е избрано случайно. Олег Недялков е близък приятел на Милошев, който от самото начало следи медицинската драма и е отдаден фен. 

Марта Вачкова споделя, че е много хубаво, че продуцентът е влязъл в сериала със сериозна роля, а не като епизодичен герои. По този начин е усетил наистина какво им е на актьорите.

„Той дойде с много тежък текст, тежка роля и видя какво е хем да играеш, хем да извършваш манипулациите в операционната, хем да изричаш тежи тежки текстове. И това се случи на финала на нашия сериал”, разказа с усмивка тя.

„Благодаря на целия екип, който шест години беше зад сериала – идеи, организация, технология, производство. Огромно благодаря и на зрителите за любовта, за подкрепата. Това е един процес, който ражда успеха”, каза той.

„Това е един обмен на обич – ние не подценяваме зрителите - давайки им един добър продукт, те ни се отплащат с любов, а това ни зарежда, за да можем още да работим. Моята благодарност е към всички, които обичат сериала. Те са и сред тези, които го правят, и сред тези, които го гледат, естествено, и телевизията, която даде дом на тази история”, допълни Марта.

Продуцентът покани всички зрители, дори тези, които не са гледали и една минута от „Откраднат живот”, да гледат финала в четвъртък от 20:00 часа, защото изживяването ще си струва. „Щом продуктът е добър, значи е създаден с обич”, обобщи Вачкова. Финалният епизод ще е по-дълъг от обикновено - ще продължи час и половина. На 20 май целият екип ще се събере на едно място в голяма столична кинозала, където заедно ще изгледа финала на сериала си. 507-ата серия ще бъде показана там и на голям екран успоредно с телевизионната си премиера. Веднага след това ще се срещне и с публиката си, за да поговори за всичко, което я вълнува, разбира се, при спазване на противоепидемичните мерки.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай