Ето го новият екранен принц Чарлз

Актьорът Доминик Уест ще изиграе сина на кралицата в "Короната"

Ето го новият екранен принц Чарлз | StandartNews.com

Доминик Уест ще се превъплъти в образа на принц Чарлз в хитовия сериал на Нетфликс "Короната", предаде ЮПИ. От Deadline потвърдиха, че 51-годишният актьор ще играе британския престолонаследник в следващите два сезона на продукцията. Според Variety актьорът е в окончателна фаза на преговори за ролята.

Доминик Уест ще се присъедини към Елизабет Дебики (принцеса Даяна), Имелда Стонтън (кралица Елизабет Втора) и Джонатан Прайс (принц Филип) в петия и шестия сезон на поредица, които ще проследят смутни периоди за британското кралско семейство - 90-те години на миналия век, белязани от развода на принц Чарлз и принцеса Даяна и трагичната й смърт в автомобилна катастрофа, както и началото на новия век.

 "Короната" проследява властването през десетилетията на Елизабет II. Джош О'Конър се превъплъти в образа на принц Чарлз в третия сезон и ще се завърне в ролята за четвъртия. В сезон 4 зрителите ще видят Оливия Колман като кралицата, Тобаяс Мензис като принц Филип, Ема Корин като Даяна и Джилиан Андерсън като Маргарет Тачър. Премиерата му ще бъде на 15 ноември. От Нетфликс по-рано потвърдиха, че сериалът ще приключи с шестия сезон.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай