Елтън Джон: Не знам колко живот ми остава

Музикантът се отправя на едно последно турне, след което оставя микрофона завинаги

Елтън Джон: Не знам колко живот ми остава | StandartNews.com

Един от най-великите музиканти на всички времена обяви, че ще сложи край на кариерата си съвсем скоро. Сър Елтън Джон се отправя на едно последно турне, което трябва да приключи през 2023-а, след като беше отложено заради пандемията и травма.

„Ще бъда на 76, когато турнето приключи. Не знам колко време ми остава на този свят след това. Получих достатъчно аплодисменти. Не искам да продължавам да пътувам. Не искам да съм далеч от семейството си“, каза той.

Елтън Джон и съпругът му отглеждат заедно две момчета на 10 и на 8 години. Единственото, което големият музикант иска в последните години от живота си, е да бъде със съпруга и децата си.

„Всичко е много вълнуващо – животът, който водих, кариерата, която имах и семейството, което създадох. Всеки допълнителен ден е бонус. Трезвен съм, чист съм и мога да се наслаждавам на живота си такъв, какъвто е“, каза още той.

Известно е, че Елтън Джон е имал много тежки моменти в миналото, заради пристрастеност към наркотици. Преди години музикантът си поставя за цел да се изчисти и успява. Днес стои далеч от пристрастяващи вещества и с готовност споделя опита си от най-мрачните години от миналото си, за да насърчи и други да изчистят живота си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай