Ед Шийрън се завръща с нов албум

Последната тава на музиканта беше през 2019-а

Ед Шийрън се завръща с нов албум | StandartNews.com

Ед Шийран навърши 30 на 17 февруари и обеща нов албум по-късно тази година. Това стана ясно от поста му в Инстаграм, в който той публикува пиратска торта и снимка от рождения си ден, когато е ставал на 3 години. На старата снимка малкият Ед носи пиратски костюм и написа, че за тридесетия си рожден ден е облечен по същия начин, като на третия си рожден ден. Той благодари на почитателите за пожеланията за празника.

View this post on Instagram

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos)

Авторът на хита "Castle on the Hill" съобщи, че смята да пусне "четвърто издание в поредицата", което се тълкува като ново издание в серията вдъхновени от математиката заглавия на албумите му "Plus", "Multiply" и "Divide". Шийран не навлезе в подробности, но запознати смятат, че новият му албум ще следва същата схема и ще бъде наречен "Minus" или "Subtract", пише Контактмюзик, цитиран от БТА. През декември миналата година излезе сингълът му "Afterglow".

Шийран не е издавал албум от юли 2019-а, когато на музикалния пазар излезе "No. 6 Collaborations Project". През декември 2019-а певецът и автор на песни обяви, че си взима почивка от музиката през 2020-а. В края на август миналата година Шийран стана татко за първи път. Приятелката му Чери го дари с момиченце, което нарекоха Лира Антарктика. И тогава щастливият татко сподели новината с пост в Инстаграм.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай