Джон Сноу е жив

Джон Сноу е жив | StandartNews.com

Снимаха Кит Харингтън да се присъединява към екипа за шестия сезон на "Игра на тронове"

Когато любимецът на зрителите Джон Сноу бе убит, мнозина изгубиха желание за гледат "Игра на тронове". Най-обичаният сериал в света взе да става прекалено брутален, дори за най-садистичните вкусове - когато затриеш един-двама главни герои, се търпи, но не и ако убиеш баш любимците. Всички се чудеха дали е възможно къдрокосият симпатяга, изигран от Кит Харингтън, все пак да е оцелял, след като бе предателски наръган от подопечните му хора. Оказа се, че е проявена милост от страна на сценаристите.

Любимецът на публиката бе заснет да се присъединява към снимките на шестия сезон в Белфаст. И е въпрос на време да бъде възкресен. "Сценаристите ми казаха: "Мъртъв си". Няма вариант повече да участвам в сериала. Обикнах много Джон Сноу, но всичко приключи", бе казал след гибелта си в сериала Харингтън. Но най-вероятно е подлъгал всички, за да може да се радват повече, когато разберат, че е оцелял.

Феновете се съмняваха до последно, понеже Кит продължи да поддържа косата си по същия начин, по който се вее в сериала, и не правеше никакви промени във външния си вид. "Ако знам нещо за "Игра на тронове", е, че смъртта не е постоянна величина", заяви пък авторът на поредицата Дж.Р.Р. Мартин. Сега пред фентъзи образа стоят няколко възможности. Например мрачен и депресиращ вариант, в който Джон Сноу се превръща в бял бродник, съживен от генерала некромансер, повелител на мъртвите. Вероятно е и Сноу да се окаже от рода Таргариен, ако неговите хора се опитат да го изгорят на клада и да се съживи от огъня - има логика, тъй като потеклото му се пази в тайна още от първия сезон. Надеждите са също в Мелисандра, която се нуждае от нов месия.

В третия сезон се бе появил един лечител на име Торос, който бе възкресил шест пъти човек от смъртта. Мелисандра има стабилни връзки с въпросния Торос и е възможно да се възползва от уменията му, за да съживи и Сноу. Феновете обсъждат и съвсем радикална възможност - образът на Кит да е прероден като получовек-полувълк и да всява ужас в съперниците си. От сериала още не са коментирали дали ще го видим отново, но няма причина да се е присъединил към каста, ако не е получил отново ролята си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай