Джон Малкович пристигна! Първи думи

Актьорът за втори път е в нашата столица, след като преди 6 години той снима у нас

Джон Малкович пристигна! Първи думи | StandartNews.com

Световноизвестният актьор Джон Малкович вече е в София. Два дни преди представлението си у нас той дава официална пресконференция в Народния театър. Целият екип на „В самотата на памуковите полета“, както и литовската актриса Ингеборга Дапкунайте казаха, че са изключително щастливи, че се намират в София.

Джон Малкович за втори път е в нашата столица, след като преди 6 години той снима у нас.

Артистът каза, че се вълнува изключително много от това как българската публика ще приеме спектакъла.

На въпрос на bTV какво е посланието, което двамата актьори искат да предадат на зрителите, Джон Малкович отговори, че за него това е едно непредсказуемо представление, което може да може да накара всеки да се пренесе във времето и философията, която иска и мечтае да живее.

Постановката „В самотата на памуковите полета” ще се играе на три дати - 16-и, 17-и и 18-и февруари. Билетите бяха разпродадени за дни още след пускането им в продажба. Малкович и екипът му пристигнаха в България вчера. Събитието вдъхнови и нова изложба в галерия „Квадрат 500”, в която са подредени емблематични фотографски образи на актьора.

Имам редица ситуационни принципи, който прилагам при всеки определено повод. Но ако трябва да съм честен, по-скоро не съм склонен да ги споделям и бих ги запазил за себе си. Това каза Джон Малкович в отговор на въпрос на БТА.

"Един от принципите, който винаги спазвам и изпълнявам, е, когато се вдигне завесата, да се раздам максимално и да се постарая да си свърша работата възможно най-добре", каза още Малкович.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай