Джоли и децата гледаха "Господарка на злото 2"

Грандиозната премиера събра кино елита

Джоли и децата гледаха "Господарка на злото 2" | StandartNews.com

На 30 септември в Холивуд, Калифорния се случи грандиозното офицално приветствие на една от най-дългоочакваните продукции тази година - "Господарка на злото 2". Световната гала премиера на филма се състоя в емблематичния "El Capitan Theatre", където стотици фенове и гости имаха възможността да се вдъхновят и да бъдат сред първите, докоснали се до зашеметяваща история. Продължението на феномена от 2014-а отдавна подсказа, че се разгръща отвъд всички очаквания и ще предложи на зрителите наистина вълнуващо преживяване. А гала премиерата постави категорични основи за тази заявка, превръщайки се в едно от най-впечатляващите филмови събития за 2019-а.

Приказна атмосфера в духа на "Господарка на злото 2" и решена в емблематичните символи на продукцията – такава беше обстановката, в която всички гости се почувстваха още „по-близо“ до магията на филма. По червения килим минаха всички звезди от продукцията, а появата на Анджелина Джоли очаквано се превърна в абсолютната кулминация на събитието. Тя се превъплъщава отново в една от любимите си роли, както сама споделя. В стилистиката на емблематичния си образ и в компанията и на децата си, тя се появи с впечатляващата черна кожена рокля, която носеше и на премиерата на първия филм през 2014-а.

Мишел Пфайфър, която изгрява в продължението на приключенския филм в ролята на кралица Ингрит, също бе ослепителна в елегантния си тоалет. Ел Фанинг, която буквално израстна пред очите на зрителите от първия път в ролята на принцеса Аврора до сега, се отличи с ярко присъствие в приказна зелена рокля, напълно отговаряща на статуса на една благородна особа. Чиуетел Еджиофор, който идва в "Господарка на злото 2", за да напомни на Злодеида, че е време да се погрижи и за своя вид и, че не хората са най-важните, зарадва всички фенове с внимание и широка усмивка. Сред останалите звезди от филма бяха Сам Райли, Харис Дикинсън, Ед Скрейн, Джен Мъри и др. Дизайнерите на костюмите и продукцията Елън Мирожник и Патрик Татопулус, режисьорът Йоахим Рьонинг, певицата Бебе Рекса, която участва в съзадаването на саундтрака на филма, както и много други членове на творческия екип на продукцията минаха по червения килим и заслужено обраха овациите от всички присъстващи. Специални гости на събитието бяха Хайди Клум, Люк Хемсуърт и семейството му, Оливия Родриго, едни от най-известните drag queens в света -  Джинджър Минж, Нина Уест и Шангела и много други.

"Господарка на злото 2" тръгва по кината на 18 октомври.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай