Джеси Джей си намери гадже

София ми харесва, сподели попзвездата и подхвана хитовете си

Джеси Джей си намери гадже | StandartNews.com

София. Джеси Джей не остави най-доброто за накрая, а изпя най-известния си хит Price tag още с нахлуването си на сцената в "Арена Армеец" преди вечер. "Не става въпрос за пари, пари, пари! Не се нуждаем от вашите пари, пари, пари! Ние просто искаме света да танцува! Забравете за цената!", започна Джеси. Беше добър ход, защото така мацката веднага влезе под кожата на феновете си и на на живо.

С едва набола изрусена коса, черно боди и черно-бял клин тя подскочи нагоре и запя. Подкрепяше я бенд от чернокожи музиканти, които се справяха просто перфектно. "Здравей, София! Преди две години снимах клип тук, хареса ми и ето ме отново за шоу", каза в паузата британската сензация. Тя изпя любимия на тийновете Who's Laughing No, след това и Rainbow. Джеси не спря да бърбори искрено и лично с публиката и това й спечели още червени точки. "От две години и половина съм на сцена, но и до ден-днешен това ме плаши", сподели тя и призова всеки да каже здрасти на някого до себе си. Сприятелявайте се, засмя се още тя.

Тийновете бяха опънали собственоръчно приготвени плакати "Обичам те, Джеси Джей", имаше и сърце от трикольор с нейна снимка. Джеси приседна на една от песните до бодигарда пред сцената, приближи се до ухото му и му пя дълго, после го гали по косата, а накрая на парчето обяви "Май си намерих гадже!". Очевидно много се забавляваща с шоуто си. После посочи едно момиче отпред, попита я как се казва и накара всички да скандират името й "Невена". А след това повика личния си бодигард Дейв, който в събота празнуваше рожден ден, и всички му пяха "Хепи бърдей". Джеси обясняваше, че никой не е перфектен и че всеки жадува успеха и водопроводчикът, и лидерът на банда и изпя Do It Like A Dude. Тя метна кърпата, с която си попиваше потта, към публиката и феновете избухнаха във възторг.

Джей имаше невероятен контакт с почитателите си от началото до края - закачаше се с тях, ръсеше майтапи, споделяше истории. Махна на някакъв младеж да й даде лилавата си шапка и, когато той й я хвърли, доволно си я сложи на главата. За това, че е с къса коса (обръсна се благотворително преди месеци) тя обясни, че никога не й пукало особено как изглежда, а какво прави. 25-годишната красавица се раздели с гривата си в Деня на червения нос в подкрепа на проекта "Душа и тяло", който помага на млади хора, заболели от СПИН да подобрят живота си. "Исках да направя нещо, което няма да е само за днес, няма да трае само 5 минути, а няколко месеца. Нещо, което да напомня и на мен, а да се надяваме и на останалите хора, че ако ти се удаде случай, всеки ден трябва да правиш нещо добро", каза тогава певицата.
По едно време Джей заложи на кавъри и разпореди на феновете си да танцуват. Изпълни Emotions на Марая Кери и I Don't Want To Miss A Thing на "Аеросмит". Не пропусна да изпее и Laserlight, Domino.

В първата част на лайфа публиката видя Графа с песента му "Дим да ме няма", Бобо с групата си "Bobo And The Gang", Михаела Филева и Venzy.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай