Дженифър Лоурънс носи най-много пари

Дженифър Лоурънс носи най-много пари | StandartNews.com

Носителката на "Оскар" е златна мина за продуцентите, отсъди "Форбс"

Дженифър Лоурънс е най-доходоносната актриса през 2014 г. Филмите с нейно участие са донесли на създателите си цели 1.4 млрд. долара, сочи годишната класация на "Форбс". Касовият успех се дължи на поредните екранизации от два могъщи блокбъстъра - "Игрите на глада" и "Х-мен".

В същото време Лоурънс е втората най-скъпо платена актриса в Холивуд. Тя е спечелила лично за себе си 34 млн. долара през отиващата си година. Единствено Сандра Бълок е изработила повече - 51 млн. долара за 2014 г.

Вторият актьор тип "златна мина" е Крис Прат. Филмите с негово участие са събрали 1.2 млрд. долара в боксофиса. Той играе в "Пазители на галактиката" и озвучава главния герой във филма "Лего". Скарлет Йохансон изпраща една силна година с общо 1.2 млрд. долара приходи от нейните филми, предимно набрани от "Капитан Америка". Хитовият "Трансформърс" издига Марк Уолбърг на четвърто място - филмите с негово участие са събрали през годината 1 млрд. долара.

Рапърът Криско призна, че му е невъзможно

да започне сериозна връзка. Дългите и чести пътувания не му позволявали да си намери половинка за по-дълго от месец, заяви той по ТВ7. "Няма жена, която да се задържа при мен за дълго. Но за момента няма и как. Особено много харесвам танцьорките", каза още нашумелият рапър.

"С Борис не бе любов

от пръв поглед. Трябваше много време, за да се харесаме. Родителите ни се разплакаха от щастие, когато разбраха, че ще се оженим". Това заяви АДЕЛИНА, половинката на Борис Солтарийски.

Двамата се срещнаха благодарение на формата "Умна и красива", а сега се грижат за дъщеря им Ема с помощта на бабите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай