Дядото на Бритни Спиърс – насилник и социопат

Световната певица разкрива мръсни тайни в „Жената в мен“

Дядото на Бритни Спиърс – насилник и социопат | StandartNews.com

Потресаващи истории за семейни драми и трагедии споделя без маска и без грим Бритни Спиърс в мемоарите си „Жената в мен“ /“Бард“/. Тя коментира свободата и славата, майчинството и оцеляването, вярата и надеждата. През юни на 2021 година целият свят слушаше със затаен дъх, докато звездата говореше на открито съдебно заседание. Възможността да бъде чута – и да сподели своята истина – имаше неоспоримо въздействие, което промени хода на нейния живот, както и живота на още много хора. „Жената в мен“ за първи път разкрива нейното невероятно житейско пътешествие – и вътрешната сила на една от най-големите изпълнителки в историята на поп музиката.

Написани с неподправена откровеност и хумор, разтърсващите мемоари на Бритни Спиърс осветяват непреходната сила на музиката и любовта и показват колко е важно една жена да разкаже историята си от свое име, така, както я е преживяла. Това се случва сега. „Като малко момиче се разхождах с часове из тихата гора зад къщата ни в Северна Луизиана и пеех песни. Когато бях навън, ме завладяваше усещането, че съм жива, че ме дебнат опасности. Докато растях, майка ми и баща ми непрекъснато се караха. Той беше алкохолик и аз обикновено стоях уплашена у дома. Навън не беше задължително раят на земята, но бе моят свят. Наречете го рай или ад, но си беше мой“, е искрена Бритни. „В моя дом не беше позволено да противоречиш на родител. Независимо от тежестта на ситуацията, имаше неизказано правило да се мълчи, а ако не го спазех, си го отнасях“, продължава тя. И не крие, че единствено пеенето я издига в сферите на божественото. Но трагедиите открай време съпътстват семейството й, тъй като дядо й, Джун Спиърс-старши, е класически насилник. Баба й Джийн губи бебе, когато то е на три дни, а дядо й я изпраща в лудница, където тя била подложена на лечение с литий. През 1966 година, когато е на 31, Джийн се застреляла с пушка на гроба на невръстния си син.

„Джун бил полицай в Батън Руж и имал общо десет деца от три съпруги. И доколкото знам, никой не е казал и една добра дума за първите петдесет години от живота му. Джийн не била единствената съпруга, която Джун пратил в психиатричната болница в Мандевил. Изпратил там и втората си жена. Една от полусестрите на баща ми казва, че Джун я е насилвал още откакто била на единайсет и продължил, докато избягала от вкъщи на шестнайсет“, не пести мрачните истини за рода си Бритни Спиърс. Въпреки тях носителката на няколко платинени награди „Грами“, е от най-успешните и прочути изпълнителки в музикалната история с над 100 милиона продадени плочи. През 2021 г. тя беше включена в ежегодния списък на списание „Тайм“ за 100-те най-влиятелни личности в света.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай