Два супер хита на "София филм фест"

„Солтбърн“ и „Всички сме непознати“ са сред най-очакваните заглавия в програмата

Два супер хита на "София филм фест" | StandartNews.com

Сред хитовете в програмата на поредния София филм фест има две особено чакани заглавия -  „Солтбърн“ и „Всички сме непознати“.  Само през март почитателите на Бари Киоган, Джейкъб Елорди, Андрю Скот и Пол Мескал ще могат да видят превъплъщенията им на голям екран. „Entertainment Weekly" определят новия филм на Емералд Фенел „Солтбърн“ като „готически трилър, поръсен с отровен, бонбонено-бляскав прашец“. В главните роли на предизвикателната, забавна и екстравагантна история са Бари Киоган и Джейкъб Елорди, партнират им безупречните майстори в актьорската професия Розамунд Пайк, Кери Мълиган и Ричард Е. Грант. Оливър е загубеняк без приятели в Оксфорд, но получава покана да прекара лятото в просторното имение „Солтбърн“, собственост на богатото семейство на новия си познат Феликс. Там Оливър прекарва незабравими дни и научава истинските дълбини на покварата, до които могат да доведат парите и привилегиите. Филмът се превърна в една от най-обсъжданите творби.

В издание номер 28 на София филм фест е и „Всички сме непознати“ на Андрю Хейг - ярък фойерверк на кино небосклона, който все така продължава да очарова почитателите на сюрреалистични, изпълнени с емоции, удивителна енергия и впечатляващи герои киноистории. Според „Total Film“ творбата е „свидетелство за силата на любовта“, в която главните роли са поверени на двама от най-търсените ирландски актьори в последните години – Андрю Скот и Пол Мескал. С над 100 номинации на фестивали в Европа и Америка филмът получава и овациите на публиката, спечелена от внимателния баланс между чувствената любовна история и съкровените семейни отношения. Разказът е адаптация по романа „Strangers“ на Таичи Ямада и среща зрителите със самотен писател, потънал в спомени за отдавна починалите си родители. Той започва страстна любовна връзка с тайнствен съсед, а връщането му в родния дом го среща с майка му и баща му (Клер Фой и Джейми Бел), които изглеждат досущ като в спомените от преди 30 години.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Емил
преди 2 месеца

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:--- https://do.my/bluestone

Откажи