Четвъртък,

Духовникова с уникален пост за новата Ковид-раса

От: СТАНДАРТ -
135
Духовникова с уникален пост за новата Ковид-раса
A
A
A

Уникален пост за новото разделение в обществото ни – на хора преболедували коронавируса, за които вече няма ограничения в контактите и всички останали, които са сковани в страх и ужас, пусна актрисата Теодора Духовникова. Прекаралите Ковид 19 вече ти се струват като някакви полу-богове, за които деветте кръга на Ада не важат, пише актрисата. И допълва: Някаква мега фантастична утопия ни се случва, в която на Земята има само две раси - на преболедували и на такива, които не са.

Ето целия пост на Теодора Духовникова:

Оня момент, в който се усещаш, че тайно започваш да завиждаш на всички, които вече са ГО изкарали и им се е махнал тоя ужас от главата.  Прекаралите Ковид 19 вече ти се струват като някакви полу-богове, за които деветте кръга на Ада вече не важат, те са само за нас, останалите долу да се гърчим  в страх и дезинфекция, а те, полу- боговете се реят свободно и с някакви извънземни тела по улици, кафенета и ресторанти, могат да бъдат прегръщани, о, могат да бъдат дори целувани, искаш да слушаш историите им, превръщат се в предпочитана компания за забавления и спорт, в тяхното изцелено присъствие  изтормозената ти душа някак си почива и дори започва да чувства нещо странно- ближният отново е ближен, а не някакъв таен микроб и подъл враг, който може да ти лепне плюнка на бузата... 

Вече почти мечтаеш и ти да се включиш в отбора на Новите Човеци, защото тяхно е царството земно в тия вирусни дни, само дето малко те е страх, щото, нали, с тая болест не знаеш коя клечка точно ще изтеглиш и примирено си казваш, абе май по-добре не, ще се погърча още в мъките адови, ще си мъкна дезинфектанта и страха, ще планирам каквото и да е най-много до вдругиден по обед, че после не се знае знае ли се, докато полу-боговете вече обсъждат немислими неща като купона за Нова Година.

Някаква мега фантастична утопия ни се случва, в която на Земята има само две раси - на преболедували и на такива, които не са.

Прегръщам братята по неволя ...?

 

 


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички