Дъщерята на Ласкин влезе в нов филм

София ще направи запомняща се роля в "Игра на доверие" на Мартин Макариев

Дъщерята на Ласкин влезе в нов филм | StandartNews.com

Дъщерята на Александра Сърчаджиева и покойния Иван Ласкин - София, упорито следва стъпките на талантливите си родители. След като преди половин година работи с майка си по филма "Пакет Вечност", 10-годишното момиче ще направи запомняща се роля в предстоящия филм "Игра на доверие". 

Свалящ маските на домашното насилие, филмът представя проблемите, пред които се изправят две поколения жени. Те са изиграни от Яна Маринова и Луиза Григорова, които играха майка и дъщеря и в "Стъклен дом".

За роднинската им връзка на екрана Маринова загатна още преди няколко месеца, когато бяха пробите на костюми за заглавието. "Кино майка и дъщеря", написа неотдавна Маринова в социалните мрежи под кадър с Григорова и сина й Бран.

Тъй като филмът ще се фокусира върху историята и на двете жени, напълно възможно е София да изиграе по-малката версия на героинята на Луиза в ретроспективните кадри. Самият персонаж носи името Елена. Тя е представена като млада, красива, смела и борбена. Има брак с "мъжа-мечта". Той обаче ще отключи спомени от травматичното й детство и ще й напомни, че не може да бяга от миналото.

В ролята на бленувания поне на първи прочит съпруг ще видим Владимир Зомбори. Неговият герой ще е успял млад предприемач. "Идилията обаче се пропуква, когато той губи контрол върху желанията на съпругата си. Това сваля маската на добрите му намерения и разкрива друго безпощадно лице", анонсират от екипа на заглавието.

Режисьор на "Игра на доверие" е съпругът на Григорова Мартин Макариев. С него Маринова е работила по всички свои филми ("Привличане" и "Диви и щастливи"). Режисьорът този път ще бъде и копродуцент заедно с актрисата. Към тях на тази позиция се присъединява и Александър Сано.

Клапата за филма щракна преди седмица, зад камерата отново е Андрей Андреев, а зад сценария стои Борислав Захариев. Актьорският състав пък се допълва още от имена от ранга на Александър Димов, Пламен Манасиев, Христо Петков, Искра Донова, Яна Титова, Мария Каварджикова и Малин Кръстев, пише "Монитор".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай