Доц. Мазов: Очаквайте динамични обрати

Моню Монев загрява за финалния сезон на "Откраднат живот"

Доц. Мазов: Очаквайте динамични обрати | StandartNews.com

Болница "Св. Анастасия" премина през много промени. В новия сезон на директорския стол ще седне доц. Стефан Мазов. Как актьорът Моню Монев вижда промяната в позицията на персонажа си и доколко тази позиция е близка за него?

"Винаги съм казвал, че съм придърпал героя към себе си и съм го направил удобен за логаритмуване. Обичам да казвам, че всъщност не ми се налага да играя, а че това съм аз. А истината е, че не е така, защото аз съм много слънчев човек. Можете да питате колегите, че постоянно се шегуваме", разказа Монев в ефира на Нова.

Актьорът споделя, че в момента, в който чуе режисьорът да казва "стоп" сериозната физиономия на доц. Мазов се превръща в усмивка.

"Искам да подготвя зрителите, че след като много дълго време доцентът искаше да се добере до директорския пост, най-после това му се случи. Очаквайте много динамични обрати в съдбата на новия ръководител на болницата", загатна той.

Опитът, който Моню Монев има като директор, не е само пред камера. Преди години заедно със свои партньори той е успял да създаде успешен бизнес, който впоследствие се е разраснал и е имал над 360 служители и отговорността да се грижиш за добруването на много хора не му е чужда.

"Доц. Мазов е чепат, вероятно затова хората го обичат, защото се старая да е реален. Опитвам се да го пресъздам с всичките нюанси, които ние в живота си показваме", допълни актьорът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай