Дори съпругата на Ефремов не знаела, че той е къртицата

Кирил: Не съм лъгал и подвеждал

Дори съпругата на Ефремов не знаела, че той е къртицата | StandartNews.com

София. Къртицата в едноименното риалити по ТВ7, което втрещи родните зрители, се оказа Кирил Ефремов. След повече от три месеца всякакви препятствия, много от които страшни и гнусни, самоличността на саботьора на мисиите беше развенчана на специална церемония. Кирил, който стигна до финал заедно с Любо и Марина, беше разкрит от почти всички от групата, но те така и не успяха да го изгонят от предаването.

"Забавлявах се чудесно. Саботирах мисии, но и помагах, защото бях там в името на шоуто. Не мога да кажа, че съм добрата къртица, но не съм бил и подлата, която е лъгала и подвеждала. Не съм си поставил за цел да манипулирам никого", категоричен беше Ефремов пред "Стандарт", ден след като най-накрая спокойно се прибра у дома си. Той е категоричен, че тайната, която пази през последните месеци, е била най-трудната в живота му. "Но не ми се искаше да се отказвам. За да си къртица, е нужно да имаш задължителни качества - да си интелигентен, дискретен, да не си агресивен, да можеш да се сдържаш, да си наблюдателен, тактичен, да не избухваш. Ако не приложиш всичко това правилно, може да си тръгнеш много рано. Или времето, или нервите те смачкват и свършва всичко. Трябва хем да те има, хем да те няма", обясни той.

Звездата от "Под прикритие" сподели, че дори жена му и сина му не знаели, че той е къртицата. Дори когато излизал от Базата, за да участва в театралните си представления, се срещал с наследника си, който ентусиазирано го питал не могат ли да хванат тази къртица и да я изгонят. Съпругата му Елена също няколко пъти го питала дали не може да излезе. "Железен съм в това отношение. Не може да си представите какво ми е било", разказва с облекчение актьорът и твърди, че определено се е превърнал в човек, на който може да се разчита на хиляда процента.

Ето какво сподели той за най-трудните моменти в шоуто. "Днес се събуждаш и си в отлично настроение, след минута обаче някой ти го разваля. Искаш да бъдеш добър, но някой те изнервя. Не може да те гледат 40 чифта очи всеки ден, да се съобразяваш с 20 характера. Тактиката ти трае от 3 минути до 3 часа, защото идва някой и обърква всичко. Както сте били приятели, в следващия момент не сте. Имах такава случка с Гибона, когато беше пиян - и предизвиква всички хора да го изгонят. С Тошко може да останем по-близки приятели. А пък с хората, които се познаваме... Каквито сме били преди, такива сме и сега. Моето семейство се гордее с мен. И аз горд с тях, че издържаха това изпитание."

Ефремов обаче не успя да вземе допълнителни финикийски знаци освен хонорара си, тъй като 60,3% от зрителите го познаха чрез есемеси. А това според регламента на предаването лиши Кирил от натрупаната в сметката му сума от 112 550 лв. Тази сутрин на живо в сутрешния блок на ТВ7 чрез жребий ще бъдат изтеглени имената на трима зрители, изпратили есемеси. Те ще се явят на тест с въпроси, свързани с предаването и живота на Заселниците през изминалите три месеца. Зрителят, дал най-много верни отговора, ще спечели парите на Любо.

69,7 % от зрителите избраха Любо за победител. Той си тръгва с чек за 137 450 лева, колкото имаше в сметката на Групата след последните игри в предаването. "Силно вярвах, че ще спечеля още преди да се явя на кастинг. Имам идеи и познавам достатъчно хора, за да реализирам няколко проекта, от които и други хора да спечелят", каза Любо. Победата му беше отпразнувана на Арената с много фойерверки и светлинно шоу. Купонът се премести по-късно в клуба на попфолк звездата Коцето в Студентски град. Водещите и продуценти Иван и Андрей си удържаха обещанието, което дадоха по време на шоуто, че ако Константин влезе в предаването като гост, ще пеят песента на Васил Найденов "По първи петли". Освен Иван и Андрей на сцената се качи и Икебаната, за да изпълни няколко от своите парчета.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай