Димитър Маринов познавал баща си 7 минути

Българинът в Холивуд бил заченат при отнемане на девственост

Димитър Маринов познавал баща си 7 минути | StandartNews.com

Димитър Маринов изненада Тото от „Скандау“ с житейската си история. Колегите от „Като две капки вода“ седнаха за приятелски разговор, в който изпълнителят научи много нови неща за българина в Холивуд.

Актьорът коригира една от най-големите неистини около него – че е роден в Русе. Всъщност са го довели на бял свят в „Шейново“. Като дете е израснал на пъпа на София – зад Двореца. Маринов нарича появата си „едно от многото недоразуменя през комунизма“.

„Бях златното дете – бебе, заченато при отнемане на девственост“, пояснява актьорът.

„Спермодарителят“, както Димитър сам го нарече, е от Русе. На 20 години бъдещият актьор успял да намери мъжа и дори се запознал с него. Познанството им обаче продължило само 7 минути. Младият Маринов оставил телефона си, предлагайки единствено приятелството си, но не получил нищо в замяна – от тогава двамата мъже повече не са се виждали, дори и след холивудските успехи на звездата от „Зелената книга“.

Маринов вече може да се похвали, че е играл и двете роли в „Като две капки вода“ – журирал е и е участвал в надпреварата. Като критик той разкрива, че е търсил две качества в състезателите – искреност в изпълнението и инвестиран труд.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай