Диляна и Янорова свалят мачовци

Стефка ще люби доста на брой мъже в третия сезон на "Революцията", издаде я Юлиян Вергов

Диляна и Янорова свалят мачовци | StandartNews.com

Фенове, които приличат на героите от тийнсериала, гледат първи новите серии

"Революция Z" отново е на път да завладее ефира на bTV, а феновете на тийнсериала тръпнат какво ще се случи в новите епизоди. Въпреки че докато те започнат да се въртят, има още доста време - от понеделник вървят повторенията на първи и втори сезон. Юлиян Вергов и Стефка Янорова обаче повдигнаха завесата, докато гостуваха на Антон Хекимян и Биляна Гавазова - те пък привличат все повече зрители само две седмици след дебюта си като водещи на "Тази сутрин" и затвърждават лидерската си позиция във всички основни таргет групи. (Предаването се гледа от близо 35% от всички зрители в този часови интервал).

Вергов, който притежава запазена марка чувство за хумор, най-безпощадно изтърси в студиото, че зрителите отново ще виждат Диляна Попова в голи сцени. Точно този тип снимки вероятно са правени, преди на красавицата да й проличи, че очаква първа рожба. Най-заклетите маниаци на жанра пък са убедени, че развитието и ходовете на сценария са съобразени с бременността на моделката, която успешно се изявява като актриса и дизайнерка.

Стефка Янорова също ще бъде ожесточена мъжемелачка в последните два сезона на "Революцията". Тя самата издаде, че ще вземе властта с новите епизоди, а какво ще се случи с предишния директор Цеков, в чиято кожа по възхитителен начин влиза Георги Кадурин, остава да гадаем. "Стефка ще има афери с различни и много на брой мъже", подкачи я Вергов.

"Най-интересното е, че ще видите Юлиян в ролята на много добър човек", отвърна му тя, намеквайки, че в "Стъклен дом" красавецът си беше чиста проба злодей. И двамата споделиха, че покрай екшъна с тийновете се чувствали много подмладени. "Това е най-позитивният български сериал. Не казвам лошо за другите, но тук няма мутри, гърбене, убийства", смята Вергов.

Стефка е убедена, че поколенията са едни и същи, но времената са други и младите хора реагират спрямо обстоятелствата, в които живеят. "Моите ученици са най-добрите. Като гледам сладурите, с които снимахме, се изпълвам с надежда", казва екранната безмилостна даскалка по математика Пешева. "Ще ме видите като доста агресивна и лоша жена", заяви още Янорова.

Героите Ани и Тино ще продължат да се обичат, като ту ще се разделят, ту събират - съвсем като в живота при Джулия Бочева и Никола Стоянов. Смята се, че именно новият басист в групата ще се яви изкушение за Ани и ще постави любовта им с Тино отново под въпрос.

"Всички от бандата играят много добре. Освен това свирят и пеят прекрасно", похвали ги Вергов, който отсече, че ненавижда самоснимането.

Докато си припомнят събитията от първите два сезона на поредицата, почитателите на "Революцията" могат да спечелят покана за ексклузивната предпремиерна прожекция на първия епизод от трети сезон. Те трябва да се облекат, гримират и заприличат на любимия си герой, да се снимат и да качат снимката във Фейсбук страницата на bTV Cinema до 4 юли. Авторите на 100-те снимки с най-много харесвания ще могат да вземат автографи от любимата си група.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай