Дичо олекна с 10 бона

Продуценти го глобиха заради любовни срещи с Карина

Дичо олекна с 10 бона  | StandartNews.com

Дичо отнесе 10 000 лв. глоба от "Музикална академия". Продуцентите на шоуто по Тv7 го глобиха заради закъснение от пет часа и нарушаване на договора. Дичо вече имаше няколко предупреждения да се прибира навреме след участия извън риалитито. Причината за финансовия сакатлък обаче е съвсем друга - любовни срещи с изгората му Карина.

Музикантът скоро се изповяда пред съквартирантите, че гаджето страшно му липсва. На елиминациите довечера той, Етиен и Мария Драгнева ще се изправят един срещу друг. Дичо ще бори конкуренцията с Angels на Роби Уилямс, а негов партньор е Поли Генова. Втората му песен е "Не мога да спра да те обичам" на Д2. Етиен избра да изпее "Светът е за двама" на Орлин Горанов в компанията на Кичка и Стенли, а второто му изпълнение е авторската "Шма Исраел".

Грандамата от Америка и бунтарят обаче приемат с насмешка многочасовите репетиции на българина с еврейски произход. Шегуват се, че "вие като чакал".

Дичо едвам издържа на военната дисциплина в "Музикална академия".

Димитър Бербатов заведе трите си жени на семейна ваканция в Банско. Това е първата почивка у нас на Бербо и половинката му Елена с дъщерите им Деа и Елиа, които се чувстват най-добре в София и в Лондон. Според очевидци двете момиченца били много послушни и не създавали никакви грижи на родителите си. Помагала им бавачка, за да могат Бербо и Елена да прекарат време насаме.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай