Дейвид и Виктория Бекъм снимат биографичен филм

Надяват се продукцията да ги направи милиардери

Дейвид и Виктория Бекъм снимат биографичен филм | StandartNews.com

Дейвид и Виктория Бекъм възнамеряват да заснемат биографичен филм за живота и кариерите си. Съпрузите се надяват да предоставят на почитателите си нов поглед върху семейството им. 

"Целта им е да възстановят престижния си имидж. Това е един от най-важните им проекти до сега. Дейвид иска да представи искрена фамилна история, докато Виктория предпочита да украсява нещата и ще иска да представи семейството си във възможно най-добрата светлина. Ще трябва да се съгласят на компромисен вариант. Надяват се продукцията да ги направи милиардери", заяви анонимен източник пред "new! magazine".

Твърди се, че бившият професионален футболист се е вдъхновил от документалния минисериал за Майкъл Джордан "The Last Dance". Дейвид ще продуцира бъдещата лента, посветена на семейството му, чрез компанията си "Studio 99", която основа миналата година. Според слуховете, работата по филма вече е започнала и той преговаря с Нетфликс и Амазон. Очаква се лентата да съдържа архивни кадри, както и чисто ново съдържание.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай