Део плаче за Лора

Светльо Витков пък си изгуби ролекса по време на концерт

Део плаче за Лора | StandartNews.com

Део още е луд по Лора. Той се разплака, като видя бившето си гадже в предаването "Жените говорят" по TV7. Водещите го изненадаха с видео, в което Лора говори за шоуто "Музикална академия", където ще участва, и за него. Део се развълнува, просълзи и дишаше учестено.

"Лорчето е огън. Сега се замислям каква награда е това да наблюдавам развитието й, защото в началото беше много трудно", каза блондинът. Той призна, че в един момент я превърнал в център на живота си, което се оказало твърде тежко за нея.

"Бях убеден, че това е жената, с която ще бъда до края на живота си", сподели още Део, който ще дирижира "Музикална академия". "Това, че той е водещ, ме кара да се чувствам по-спокойна, защото го познавам много добре. Ние сме в супер отношения", каза Лора в интервюто.

Само преди дни шоуменът скъса с Елена, с която станаха гаджето по време на "Денсинг старс". Близки на Део и Лора смятат, че има път назад, двамата са родени един за друг и като нищо покрай шоуто може да се съберат пак.

Ще се омъжвам, но не за прокурора Роман Василев, призна журналистката Диана Найденова пред Сашо Диков вчера. "Мъжът в живота ми се казва Мирослав. Повече няма да издам", добави Мис Челюсти в първото издание на "Дикoff" по Нова. "Няма да работя още един месец. Искам да подредя личния си живот, след като напуснах TV7", каза още Найденова.

Светльо Витков си изгуби ролекса по време на концерт. "Пичове, ще съм благодарен на този, който ми върне часовника", написа вчера той във Фейсбук. По време лайва на Светльо&The legends в "Маймунарника" той свалил часовника и го пъхнал в джоба на панталоните си. Ролексът обаче изпаднал, без Светльо да усети. Той и колегите му претърсили заведението, но от него нямало и следа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай