Део и гаджето му - най-харесвани

Део и гаджето му - най-харесвани | StandartNews.com

Део и приятелката му, мулатката Мариана Станчева, има вероятността да бъдат обявени за новата светска двойка на България, пише lifestyel. Това ще стане на 12 февруари на церемония в столичен ресторант. Проявата, организирана от сп. "Критика", е посветена на празника на влюбените Свети Валентин.

Като жури в избора на светска двойка №1 са привлечени не само фенове на знаменитостите, а и столични светски журналисти. Всеки може да гласува за любимците си до 10 февруари на страницата на списанието във Facebook. Най-нетърпеливите ловци на звезди вече дадоха своите гласове. За момента именно Део и приятелката му водят с 43 процента пред останалите.

Другите номинирани за светски двойки са внукът на Николай Гяуров, Мартин, нашумял със сериала "Фамилията", и актрисата Йоана Темелкова, която влиза в кожата на Ния Туджарова от "Под прикритие". В списъка са и плеймейтката Златка Райкова и ММА боецът Георги Валентинов, продуцентът Иван Христов и водещата Ирина Сарачинова, най-младият собственик на телевизия у нас - Денис Касъмов (BG MUSIC Channel) и журналистката Ива Атанасова. В състезанието са включени и Рут Колева, която ту се събира, ту разделя с победителя в "Къртицата" и сегашен водещ на "Сблъсък" Любо Жечев, както и Мика Стоичкова - Иво Аръков. За големите победители - "Светска двойка №1 на годината", освен многото парични награди ще има и екзотична екскурзия до посочена от тях дестинация.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай