Дебнат Слай с бинокли на "Хемус"

Огромен кран се извиси на снимачната площадка на "Непобедимите"

Дебнат Слай с бинокли на "Хемус" | StandartNews.com

София. Огромен кран се извиси на снимачната площадка на хитовия екшън "Непобедимите 3". Куката в края на машината разпали въображението на минувачите. Най-разпространената теория бе, че някой от главните герои ще виси в автомобил от виадукта "Бербеш". Феновете се обзалагаха, че това ще е Джейсън Стейтъм, който е известен с ролята си на невероятен, но и много агресивен и рисков шофьор в касовия филм "Транспортер".

Снимачната площадка, която вчера бе на автомагистрала "Хемус", стана обект на небивал интерес от страна на минаващите шофьори и спътниците им. Екипът на "Непобедимите 3" бе блокирал платното в посока Варна между виадукта "Бербеш" и тунела "Топли дол" от 8 до 19 часа, като движението се извършваше само в една лента. Шофьорите минаваха бавно в този участък с огромен мерак да зърнат любимите актьори. Сред тях освен Слай и Стейтъм трябваше да бъдат и Арнолд Шварценегер, Харисън Форд, Джаки Чан, Уесли Снайпс, Мел Гибсън и Антонио Бандерас. През прозорците на повечето коли можеха да бъдат видени телефони и фотоапарати в готовност да снимат някой от известните звезди. Цял следобед обаче на снимачната площадка не се случваше нищо и жадните за екшън фенове останаха разочаровани. Някои от тях дори се опитаха да се промъкнат през огражденията, за да видят отблизо хитовите актьори.

Мерките за сигурност обаче бяха твърде строги. Охранителите бяха завардили всички възможни места, откъдето човек може да мине и да се доближи до площадката. Фенки се опитаха и да спрат на самата магистрала и се примолиха на охранителите да ги пуснат. Мечтите им обаче останаха неосъществени и те разочаровано си тръгнаха. Някои по-изобретателни бяха измислили начин да наблюдават площадката, като се катереха по хълмовете около виадукта и наблюдаваха с бинокли.

Стейтъм на косъм от смъртта

Холивудската звезда Джейсън Стейтъм бил на косъм от смъртта във Варна. Той преживял тежък автомобилен инцидент по време на снимките на "Непобедимите 3" в морската столица. Случилото се бе описано като преживяване "близко до смъртта" от Тери Крюс при гостуването му в шоуто на Джей Лено. Той разказва как Джейсън Стейтъм паднал в Черно море, докато шофирал камион. "Правехме каскада и той караше камиона, а ние се предполагаше, че трябва да сме на този камион, но по някаква причина се заговорихме, пиейки шейкове, и той влезе в камиона... Джейсън буквално трябваше да спре камиона на ръба на морето. Да, ама камионът не спря.

Камионът се преобърна в Черно море заедно със Стейтъм", описва инцидента Крюс. Според неговия разказ екшън актьорът от "Транспортер" се е измъкнал в последния момент, докато камионът потъва. Стейтъм обаче очевидно не се е впечатлил особено от инцидента. След случката той се върнал на брега, изсушил си дрехите и казал "Хайде, ще го заснемем отново". Целият екип на "Непобедимите 3" е застрахован срещу злополуки. В случай че нещо се случи с някой от актьорите, обезщетението е на стойност милиони долари.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай