Де Ниро и Доналд Съдърланд в дует след пандемията

Великите актьори си партнират в нова драма за Ню Йорк от 80-те

Де Ниро и Доналд Съдърланд в дует след пандемията | StandartNews.com

Холивуд може още да не е отворил, но следващите проекти вече се подготвят. Един от тях е „Armageddon Time“, който изглежда, че ще бъде изпълнен със звезди. Робърт де Ниро, Кейт Бланшет, Ан Хатауей, Оскар Айзък и легендарният Доналд Съдърланд ще участват в бъдещата драма, предадоха от Variety. Режисьор и сценарист ще бъде Джеймс Грей – човекът зад „Към звездите“ с Брад Пит. Сюжетът е за детския период на Грей в квартала Куийнс през 80-те години на миналия век. Проектът ще бъде представен на купувачи на тазгодишното особено издание на фестивала от Кан.

„Притеснен съм, че ще снимам филм за човешките емоции и отношения. Искам историята да е пълна с топлина и обич. До известна степен ще се фокусира върху моето детство, но и ще бъде илюстрация на семейната любов“, коментира Грей.

В лентата той ще се върне и към емоциите, които го спохождат при местенето му от държавното в частното училище.

„То беше пропито в бялата протестантска етика и олицетворяваше онези години в Ню Йорк – в него беше учил и Доналд Тръмп, а баща му Фред е бил член на борда на директорите. Но за мен всичко това беше адски чуждо. Филмът ще покаже в какво се е превърнало американското общество и как ние все така сме разделени на класи и етническа принадлежност“, допълва Грей.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай