Четвъртък,

bTV буди зрителите с час по-рано

От: Агенция Стандарт -
335
bTV буди зрителите с час по-рано
A
A
A

От 1 март сутрешният блок на bTV ще започва по-рано - точно в 6:00 часа, като по този начин ще предложи на зрителите „силата да знаят първи“ с още един астрономически час висококачествено журналистическо съдържание и новите водещи – Златимир Йочев и Биляна Гавазова.

Екипът на „Тази сутрин“ ще изненада най-ранобудните пред екраните с допълнителни рубрики, актуална информация за предстоящи събития и акценти, останали встрани от основния новинарски поток. В минутите до 7:00 часа на фокус ще бъдат и авторските снимки, видеа и сигнали на потребителите от онлайн платформата на bTV „Аз, репортерът“.

Обективни репортажи, силни разследвания, ексклузивни кадри и живи връзки от всички точки на България и света ще бъдат предавани вече в четири емисии новини на всеки кръгъл час с водещи Виктория Готева и Денислав Борисов, които ще се редуват. Всичко най-важно от деня ще влиза в домовете на зрителите директно чрез трите мултифункционални сета на 360-градусовото студио на bTV – сега с още повече технологични възможности и простор за експертни коментари, анализи и оживени дискусии.

„Тази сутрин“ ще бъде една от основните платформи за обективно и изчерпателно отразяване на предизборната кампания. Екипът подготвя специални проекти и сегменти в рамките на тематичното съдържание на bTV „Новият парламент“, част от които ще води лично директорът „Новини, актуални предавания и спорт“ Антон Хекимян.

Емблематични рубрики като “Чети етикета” с Биляна Гавазова, с която зрителите „сверяват часовниците си“ за потребителските теми, “Седмица на духа” и други ще продължават да провокират и търсят отговори на важни за обществото въпроси. Сутрешният блок ще продължи да развива и новата авторска поредица на Мария Ванкова „COVID-19: Ваксините“, която още със старта се отличи като трибуна за достоверна и сериозна информация в периода на пандемия и масова имунизация.

„Независимо че сме в разгара на горещия политически сезон, наш приоритет остава и да допринасяме за разрешаването на редица социални проблеми. Няма да лишим зрителите и от позитивните и вдъхновяващи новини и истории“, каза Антон Хекимян.

Освен че обещава много слънчево настроение, водещата на прогнозата за времето в сутрешните часове Натали Трифонова ще насочи светлините на прожекторите и към разнообразни любопитни акценти от различни кътчета на планетата. Спортните водещи Петър Бакърджиев и Димитър Тасев ще срещат зрителите с най-интересното от света спорта и ще посветят повече време на големите постижения и поражения, както и на най-забавните куриози.


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com